dinsdag 5 februari 2019

Abdij postel openingstijden

Website over de abdij van Postel , hun activiteiten, kruiden, contactcentrum en andere. Openingsuren : Dagelijks van dinsdag t. Wat zijn de openingstijden ? De stichting van Postel gaat terug tot de 12e eeuw. Vanuit de abdij van Floreffe kreeg Postel als. De Abdij van Postel is een norbertijnenabdij in het dorp Postel in de Belgische gemeente Mol. Alles wat je moet weten over Abdij van Postel met alle routes en bezienswaardigheden in de buurt.


Gastenkwartier Abdij van Postel , Mol (België). Het gastenkwartier van de abdij van. Lees reviews van Norbertijnen Abdij Postel Antwerpen België. De Drie Linden - Brasserie Postel. Daarnaast zijn ook openingsuren op koopzondagen en . Tijdens de lente- en zomerperiode kan je op mooie dagen in en rond de abdij van Postel over de koppen lopen.


Het is dan ook voor vele mensen een . Vrijdag en Zaterdag: vanaf 17u. Copyright Postelsche Hofstee. De Klothoeve - Gezellig tafelen in een interieur uit grootmoeders tijd. De abdij met een geheimzinnige ingangspoort, een juweel van een . Starten bij de abdij van Postel bij knp 77. Langs de zilvermeren door een mooi stukje Belgie, langs het ontwikkelingsdorp de Kolonie naar de . Iedereen met de ambitie om een eet- of ijskraam uit te baten nabij de abdij van Postel , krijgt nu een unieke kans.


POSTEL - Even de grens over wippen voor een frietje, het is in de. Nu willen we daarna langs de abdij van postel rijden voor een puntzak friet. Weet iemand hier misschien hoe laat ze open zijn? Kom alles te weten over Gasthof De Beiaard in Postel , waaronder openingsuren , contactinformatie, beoordelingen en voorzieningen.


Als pelgrim laat je het alledaagse achter. Je wordt tijdelijk dakloos. Vrij van verwachtingen en plichten kan je kijken naar je oude leven. Bezoek de Abdij van Postel en neem een kijkje in het leven van de Norbertijnen die. Meer informatie over de abdij en alle openingstijden ? De openingsuren van Gasthof De Beiaard in Mol met adres Abdijlaan 28.


Maandag, 09u- 12u0 13u- 18u00. Deze vinden we geweldig. Kaart van Norbertijnen Abdij. Bekijk de ligging van Norbertijnen Abdij in Postel op de plattegrond op Zoover.


De Norbertijnenabdij in Postel is een prachtige oude abdij gelegen in de. GPS wandeling van kilometer door de natuur bij Postel waarbij u ook de Abdij de Witheren van Postel aandoet. Natuurlijk moet u het . De Postel Tripel is een hoog blonde Abdijbier gebrouwen in Brouwerij Affligem brouwerij te Opwijk België.


Heeft een volle zoetige smaak met een hoppige . Bierglas abdij postel bier mol glas type orval trappist kijk ook eens naar mijn. Herberg in het wilde zwijn is een gezellige herberg in Bergeijk voor een hapje of een drankje midden in de eeuwenoude bossen tussen Eersel en Postel. Midden-Brabant en dan nét over de . Meren vindt u toeristische attracties als de Norbertijner abdij in Postel , het educatief ecocentrum of het Historisch Museum van Mol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts