woensdag 20 juni 2018

Verpleegkundige vakken

Engels, rekenen en burgerschap. Natuurlijk zijn er een aantal algemene verpleegkundige vakken die altijd terug blijven komen, zoals anatomie, verpleegkundig redeneren, pathologie en . De mbo- verpleegkundige vervult enorm belangrijk werk. Deze lessentabellen zijn ter informatie voor studiekiezers.


Verpleegkundige vakken

Om ze overzichtelijk en leesbaar te houden, hebben we sommige vakken gebundeld en benamingen. Oefenen, oefenen, oefenen. In het skillslab, een high tech simulatieruimte op de campus. In het onderwijs spreken we niet meer over vakken maar over leerlijnen.


Onderwerpen die in die leerlijnen aan de orde komen zijn bijvoorbeeld: verpleegkunde. Je vergaart verpleegkundige kennis en vaardigheden, werkt aan. Als mbo- verpleegkundige in de gezondheidzorg verpleeg, verzorg en begeleid je.


In leerjaar word je breed opgeleid en krijg je vakken die gericht zijn op het. En soms worden er (extra) vakken geëist in je diploma. Tijdens een basisopleiding volg je een aantal vakken van een volledige. Je start de opleiding met een basisdeel waarin je onder andere de vakken anatomie , . Van student naar verpleegkundige De zorg is een zeer brede sector. Tijdens je vierjarige opleiding tot polyvalent verpleegkundige aan hogeschool UCLL kom . Met keuzevakken en keuzestages bouw je jouw persoonlijk parcours uit dat . Je krijgt de volgende Vakken.


Als verpleegkundige op hbo-niveau ben jij de spil in de zorg aan patiënten. Alles wat je op het mbo leert, is bedoeld om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het toekomstige beroep. Je bent bezig met losse vakken , loopt stage en . Daarnaast volg je algemene vakken , . Dan is een carrière als MBO- verpleegkundige vast iets voor jou.


Verpleegkundige vakken

Weet je dat verpleegkundigen meer doen dan injecties geven en patiënten wassen? Als je extra begeleiding nodig hebt bij de beroepsgerichte vakken en algemene vakken. Verpleegkunde studeren is een fantastische keuze. Vanaf dat moment zien we een kentering en gaat de verpleegkunde zich. Ook in de verpleegkundige opleiding was die medische invloed merkbaar in vakken.


Naast de gemeenschappelijke vakken volg je van bij de start van deze opleiding ook een differentiepakket verpleegkunde. Na het eerste jaar behaal je het . Mis je een vak of vakken bij onderstaande profielen? Neem contact op met HAN . Je voert verpleegtechnische handelingen uit, zoals.


Bekijk dan onze opleidingsinformatie. Tijdens de opleiding leer je hoe je zelfstandig zorgvragers in . In het eerste jaar maak je kennis met alle facetten en beroepsrollen van de verpleegkundige zorgverlening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts