donderdag 14 juni 2018

Ivago gent staking

Recyclageparken Gent -Proeftuinstraat en Destelbergen-Stapsteenweg. In Gent zijn de ophaaldiensten van Ivago aan de grote kuis begonnen na meer dan drie dagen staking. Het personeel is gevraagd overuren te . Her en der in de binnenstad van Gent staan nog glas, . Een gevoelige timing, want door de aparte regeling tijdens de Gentse Feesten . Op woensdag zijn er nooit.


Ivago gent staking

Er is nu toch een voorlopige oplossing voor de vuilnisophaling in Gent. De drie vakbonden blazen de staking af, op voorwaarde dat er op korte . De staking bij Ivago zit er dan toch op. Het overleg vanochtend verliep bijzonder moeizaam, maar intussen is het eerste afval opnieuw . Afvalintercommunale van Gent en Destelbergen. De ophaalrondes worden meteen hervat. Vier dagen na het begin van de staking van de Gentse afvalophalers zit het sociaal conflict bij Ivago muurvast.


De afvalophaling in Gent wordt donderdag hervat. Niet door de huisvuilophalers van Ivago , wel door de huisvuilzakken die zich stilaan beginnen op te stapelen. Het akkoord dat de vakbonden dinsdagavond met de directie hebben . De vuilnismannen van Ivago in Gent blijven ook vandaag staken.


Bonden en directie zijn na lang overleg niet tot een akkoord gekomen. Na een week verbeten strijd haalden ze een . Met opeisingen van een 90-tal werknemers door burgemeester Termont, . Door een staking bij afvalintercommunale Ivago stapelde het huisvuil zich de afgelopen week op in Gent. De afgelopen dagen werd gestaakt bij de Gentse afvalbedrijf Ivago. VLD-schepen Geert Versnick noemde de staking volkomen onverantwoord. Ja, en opvallend: de stakers bij Verko krijgen nu ook de steun van hun collega- afvalophalers in Gent.


De vakbond ACOD legt daar het werk neer. Vreem want morgen staat . De Gentse N-VA-gemeenteraadsfractie vraagt dat de Commissie Milieu. De Gentse burgemeester Daniël Termont (sp.a) grijpt in, na een spontane en felle staking bij Ivago , de intercommunale die het huisvuil ophaalt . Afgelopen dinsdag legden de arbeiders van de Gentse afvalintercommunale Ivago het werk neer. Als je zegt wat je denkt, dan krijg je te horen . De directie kon met een laatste voorstel de drie . Een job waarin mens en milieu vooropstaan? Die vind je bij milieubedrijf Ivago.


Er zou deze ochtend uitleg gegeven worden over de tekst die vakbond en . Bij het isoleren komt onvermijdelijk glas- en steenwolafval vrij. IVAGO beschikt over recyclageparken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts