dinsdag 19 juni 2018

Fort 5

Fort 5

Fort is een fort gelegen te Edegem en onderdeel van de Brialmontgordel. In Fort Edegem vind je nu het Bolwerk. In deze co-workingruimte vergaderen en werken ondernemers, zelfstandigen en creatieven allerhande tussen de . De fortengordel rond Antwerpen en zeker fort is een aanrader met de mooie wandelweg. Deze gordel neemt in de .

Het is een leuk stukje natuur met enkele opmerkelijke punten. Wil je graag meer weten over de dieren en de planten rondom het fort ? De natuurgidsen van Edegem vertellen je er graag meer over. In de speeltuin van fort valt heel wat te beleven.


Fort 5

Dé ideale stopplaats voor een fietstochtje langs de forten. Die gordel bestond uit een stadsomwalling en acht . See photos and tips from visitors to Hondenwei Fort 5.

Fort 5

Fort maakt deel uit van de Brialmontvesting – de fortengordel rond Antwerpen, opgericht in de 19de eeuw. Upcoming Exhibition: LOCALITIES. Tulay Adnan was with Adnan Tülay at Fort 5. Fort in Edegem heeft er met een lange glijbaan een nieuwe attractie bij. Met het vroege lenteweer testten de kinderen de constructie al stevig.


Hangar Fort Edegem. De speelberg in Fort krijgt een grote glijbaan en aan de vijver komt een vogelkijkhut, vertelt schepen Goedele Van der Spiegel. EDEGEM – Vrijdag april wandelden een veertigtal Edegemnaren met kroost , burgemeester Metsu en schepen De Leeuw het nieuwe . De studie van mossen is een onderwerp dat niet zo dikwijlsaan bod komt tijdens onze algemene activiteiten. Vandaagleert Lydia, een uitstekend mossenkenner . Het gaat hier over een foto - multi, tijdens de . Laat ik eens een artikel schrijven gebaseerd op een wedstrijdsverslag van vroeger.


En ik vond een verslag van jaar geleden. Het historische binnenfort van Fort biedt geïnteresseerde ondernemers vijf kantoorruimtes aan van telkens een 80-tal vierkante meter, een . Burgemeester Koen Metsu: “Met de .

Eenvoudig hardlooproutes, wandelroutes en fietsroutes op de kaart maken en delen. Hotel Fort Square Boutique Villa Galle - -sterren hotel. Gelegen op wandelafstand binnen -minuten van National Maritime Museum is Fort Square Boutique . Op het terrein bevinden zich ook hangars van historisch . Ah, weekend: twee heerlijk lege dagen om mee te doen wat je wil.


Hoofdstad van de Kempen. Plasticvrij leven, hoe doe je dat? Gedurende de Eerste Wereldoorlog gebruikten de Duitsers het fort als . In het binnenfort van het Edegemse Fort gaat begin december een nieuw co- workingproject open. EDEGEM - De gemeente is op zoek naar een geschikte invulling voor het binnenfort van Fort 5. Nu vinden de groendienst en de dienst .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts