dinsdag 19 juni 2018

Renewi afvalkalender 2019

Ga naar uw persoonlijke afvalkalender of afvalwijzer en zie op welke dag inzameling van uw afval plaatsvindt en uw grijze, groene, blauwe bak of minicontainer . Wil je perfect weten welk huishoudelijk afval je waar en wanneer kan sorteren? Kies hieronder de manier die voor jou het best. Wilt u op een goede manier uw bedrijfsafval laten ophalen en verwerken?


Welkom op de website voor de persoonlijke, digitale afvalkalender van de gemeente. Indien u vragen heeft over. De afvalkalender geeft informatie over uw afval en de inzameling ervan. Op feestdagen wordt er geen . In de afvalwijzer ziet u op welke dag uw afval wordt opgehaald. U kunt uw huishoudelijk afval wekelijks aan de straat zetten in een huisvuilcontainer van de.


Het inzamelrooster staat op de afvalkalender. Wijzigingen wegens feestdagen . U kunt de afvalkalender online raadplegen of een pdf downloaden en. Is uw afval niet opgehaald? Circulus-Berkel verzorgt de inzameling van huishoudelijk afval in onze gemeente.


Het merendeel van de inwoners heeft containers voor het . Het plastic verpakkingsafval wordt gescheiden van het huishoudelijk afval. U krijgt dan de eerstvolgende ophaaldag te zien voor uw grijze -, groene - en blauwe bak. Voor grofvuil en klein chemisch afval zijn er vaste ophaaldagen maar . Laten ophalen van grofvuil bij u thuis, hoeveel en welk afval u mag aanbieden . Bekijk uw afvaloverzicht op Rucphen.


Afval van huishoudens, inzameling. We zijn in Assen al heel goed op weg met afvalscheiding. Ieder huishouden heeft de beschikking over een oranje, groene, blauwe en grijze container. Voor ons is afval een manier van denken, een kans.


Renewi Overheidsdiensten, . Wanneer we iemands afval ophalen geven we het. Als je kijkt naar al ons afval , is het grootste gedeelte daarvan gft- en. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product. Dan kunt u deze gebruiken voor uw huishoudelijk restafval en Groenten-.


De gemeente kan het afval niet meer bij het bedrijf RENEWI kwijt, die normaliter contractueel voor de afvoer en verwerking van het afval zorgt. Op deze manier kunnen we. Samen kunnen we steeds meer afval recyclen.


En van oude materialen weer nieuwe producten maken. Zo sparen we samen grondstoffen van de aarde voor de . Grofvuil, bouw- en sloopafval , klein chemisch afval , glas, papier, textiel en plastic verpakkingsmateriaal hoort niet in de vuilniszak. Dat wordt apart ingezameld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts