woensdag 21 juni 2017

Fritmobiel

POP-UP FOODTRUCK FESTIVAL. Het heeft iets magisch… Droom jij ook het hele jaar door dat . Wij serveren jullie heerlijke Angus Burgers of Pulled Meat vanuit onze foodtruck aan huis. Je kan onze foodtruck aan huis huren , bestellen of boeken! Onze trailers zijn voor meerdere doeleinden geschikt en speciaal ontworpen om snel te kunnen .

Fritmobiel

Wil je een foodtruck te huren voor je bruiloft, feestje of opening? Kies voor deze klassieke Piaggio Ape van Punt. De Hupsaté foodtruck is de bus die de liefde brengt. Liefde op een satéstokje. Wij scheuren met onze foodtrucks door Brabant en daarbuiten om iedereen te . De foodtruck van Thommes Frites heeft daarom alles in zich om uw.


Neem vrijblijvend contact met ons op als u onze foodtruck wilt huren voor uw evenement. Onze foodtruck huren voor allerlei doeleinden kan ook.

Voor koffie, een kleine versnapering, broodjes, gebak, wat je ook wenst, je bedenkt het maar. Foodtrucks, je ziet ze op festivals, beurzen, evenementen en braderieën. Ben je bezig met het organiseren van uw feest en je zoek je iets speciaal? Een restaurant op wielen? Kies dan voor het huren van een foodtruck.


Met onze vrolijke foodtruck rijden we waar jij ons wilt hebben. Alles wordt ter plekke bereid met verse, biologische en lokale producten. Wil je jouw eigen kookkunsten aan de buitenwereld laten zien? Misschien is een foodtruck dan wel iets voor jou. Vraag nu gratis advies aan en wie weet heb je . Je wilt een foodtruck huren ! Huur dan een foodtruck bij VI.


Fritmobiel

Foodtruck huren Wilt u een foodtruck huren ter aankleding van uw evenement? Of om op locatie te kunnen koken? Al gauw kwamen we terecht bij Fooddealer Foodtruck.


Wilt u zeker weten dat u de beste prijs krijgt voor uw foodtruck ? Vul een formulier in en ontvang gratis offertes!

Ontdek de lekkerste Foodtrucks in Drenthe voor je feest. Start met het plannen van je feest op Salino. Je vindt eenvoudig alle eventleveranciers samen op één . Onze originele robuuste foodtruck voorzien van grote grill en koelvitrines is ook te . Retro foodtruck uit Limburg met als specialiteit de heerlijk belegde stokbroodjes! Koffie op lokatie of rijdende bar huren?


Fritmobiel

Jouw feestje, onze spullen. EEN WAGENTJE VOL MET JE EIGEN MAGIE Altijd al een keer op een festival willen staan met je eigen product. Wist je dat je bij de Funky Food Factory niet alleen terecht kunt voor volledig op maat uitgewerkte foodconcepten, maar ook voor het. De foodstrucks van HY Foodtruckverhuur zijn geschikt voor elke gelegenhei op iedere gewenste locatie.


Grijp je kans, want deze vintage food truck kun je huren. Wij komen de foodtruck brengen en weer ophalen, zodat jij je volledig kunt focussen op je concept! Zoek en boek eenvoudig foodtrucks voor elke gelegenheid. Maak je event helemaal af met de kekke foodtrucks van Brandstof!


Hieronder kunt u het formulier invullen voor uw evenement. De huur van een foodtruck kost inclusief .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts