woensdag 28 juni 2017

App sluikstorten gent

Meld dit in enkele stappen. De aanspreekvorm in de app is informeler geworden. Wie sluikstort ziet, kan dat voortaan melden via de meldingsapp sluikstort. Daarbij duidt men op een kaartje de locatie aan, beantwoordt enkele . We ruimen het sluikstort op en trachten de mogelijke daders te identificeren. Hoe meld je een sluikstort ? Via de meldingsapp van de stad Gent.


De app van Ivago om sluikstort te melden, werkt. Ze levert liefst een derde meer meldingen op. Intussen blijft het zwerfvuil in de binnenstad de . Dat zegt het startscherm van de nieuwe sluikstort - app van Ivago. Nu krijgen die een GAS-boete, maar die wordt vaak niet betaald . Je woont in een groot appartementsgebouw (vanaf appartementen):. De Wijkpolitie focuste ook op het melden van sluikstorten via de app.


Zwerfvuil en sluikstorten zijn ergernis nummer voor de Gentenaar. De meldingsapp voor sluikstorten heeft een duidelijk effect. Bovendien krijg je van de app een handige melding de avond voor de ophaling. Vanmorgen vond een sluikstortophaler van Interza, de afvalintercommunale, vier jonge poesjes in een sluikstort op de.


Gent hebben er geregeld last van. No photo description available. Image may contain: tree, grass, plant, outdoor and nature. GENT in Belgiƫ de stedenextensie is met de snelste groei.


Download nu gratis onze vernieuwde app ! De gemeenschapswachten in Gent. Handhaven sluikstorten , foutief aangeboden afval,. Plus wil dat de gemeente een app ontwikkelt om sluikstorten te melden. Zo organiseert Brussel eigenlijk het sluikstorten.


Appartementsgebouw Bockstaellaan ontruimd door brandende vuilniszak. Kordate aanpak sluikstort Frans Van Ryhovelaan. We doen beroep op de expertise van het personeel om oplossingen te zoeken voor problemen zoals sluikstort en zwerfvuil. Sensibiliseren begint in de . Je geeft de locatie door via de app , je maakt eventueel een foto en de melding.


Sluikstorten is not done. De originele resultaten kan u opvragen via Samenlevingsopbouw Gent. Spionnetje of venstertje aan de appartementsdeur (zien wie er voor de deur staat ). Politie, gemeenschapswachten en IDM verhogen de controle op sluikstorten en.


De hoeveelheid opgehaald sluikstort gaat verder in dalende lijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts