vrijdag 16 juni 2017

Rni gemeenten

Bekijk ook de informatie over de inschrijving RNI van de gemeente. Inschrijven in de RNI of het wijzigen van persoonsgegevens kan bij een loketgemeente of. Gemeenten en de RNI -loketten mogen persoonsgegevens alleen . Een uittreksel RNI kunt u aanvragen als u in het buitenland woont of korter dan vier maanden in Nederland.


Om een aanvraag te kunnen doen moet u wel . Schrijf u dan in bij de gemeente in de Registratie Niet-Ingezetenen ( RNI ). Dan moet u zich inschrijven in de gemeente waar u gaat wonen. U kunt het uittreksel aanvragen bij RNI -loketgemeenten in Nederland. De gemeente Den Haag is van deze loketgemeenten. Als u wilt weten bij welke . Komt u korter dan maanden naar Nederland voor werk of studie?


Dan kunt u zich laten inschrijven als niet-ingezetene in de Basisregistratie Personen. Inschrijven bij kortdurend verblijf in Nederland(Registering as a non-resident in The Netherlands (bottom of page in English))Komt u voor een periode naar . Blijft u korter dan maanden, dan kunt u zich als niet-ingezetene laten inschrijven bij één van de gemeenten in Nederland met een speciale inschrijfvoorziening . Dan kun je je bij de gemeente Eindhoven laten inschrijven in de Registratie Niet- Ingezetenen ( RNI ). Je krijgt na inschrijving een . Maak hiervoor een afspraak. En uw gegevens worden opgenomen in de Registratie niet -ingezetenen ( RNI ). Verblijft u korter dan maanden in Nederland?


Bijvoorbeeld om hier te werken of omdat u voor langere tijd in het buitenland woont? Dan kunt u voor inschrijving en een BSN terecht bij deze gemeente of bij een. Met een uittreksel uit RNI laat u zien dat u staat ingeschreven in het register niet ingezetenen.


Op een afschrift staan uw naam, geboortedatum, geboorteplaats . U krijgt dan een burgerservicenummer. Dit nummer is persoonlijk en. Bij de meeste gemeenten gaat alles op afspraak.


Je kunt bij de meeste RNI - loketgemeenten niet zonder afspraak terecht. Bart de Gans en Nanda Kok. Woont u in het buitenland en hebt u een uittreksel RNI nodig, bijvoorbeeld omdat u geëmigreerd bent of uw BSN kwijt bent? De RNI in het BRP-stelsel.


Vraag dan een uittreksel RNI aan . Woont u voor korte tijd (korter dan maanden) in Nederlan dan kunt u zich als niet-ingezetene laten inschrijven. Er zijn gemeenten met een RNI -loket. U kunt zich laten inschrijven als niet-ingezetene bij een RNI -loket bij van de gemeenten hieronder.


En heeft u in deze periode een burgerservicenummer (BSN) nodig? U staat ingeschreven bij de Registratie niet-ingezetenen ( RNI ), maar u heeft uw BSN-nummer niet meer. Of u heeft een bewijs van uitschrijving nodig. Hiervoor moet u zich laten inschrijven als niet-ingezetene bij een RNI -loket.


Het dichtsbijzijnde RNI loket is het loket bij de gemeente Heerlen. Komt u naar Nederland om te werken of te studeren en blijft u korter dan maanden, dan kunt u zich als niet-ingezetene laten inschrijven bij de gemeente.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts