vrijdag 10 februari 2017

Fietskrat grijs

Fietskrat grijs

Laat je bestelling thuisbezorgen of haal hem gratis op in een HEMA winkel. Fietscorner heeft een ruime keuze aan fietsmanden en fietskratten. Rieten manden met en zonder deksel , Kunststof kratten in vele kleuren, hondenmanden en Aluminium manden voor op de fiets. Plastic fietskratten zijn weersbestendig en lichter dan andere.


Stevige mand met deksel en sluiting. Het meest complete Bakkie Westland. De Westlandse producten hierin verblijden en verrijken uw wekelijkse maaltijden. Een hele complete verzameling van . De fietskrat is daarom ook geschikt voor kinderfietsen.


Door het kunststofmateriaal is de fietskrat veel lichter dan stalen, houten of riet gevlochten fietskratten. Een fietsmand of een fietskrat maakt je fiets af. Het krat is gemaakt van massief gebeitst . Dit product is tijdelijk uitverkocht. Naast fietsmanden hebben we natuurlijk óók fietskratten ! Jouw fiets veiliger maken om spullen mee te vervoeren? Voor een nieuwe fietsmand en fietskrat ga je naar Halfords.


Fietskrat grijs

Shop online of kom langs in de winkel! Als opslag, kist, krat of . Basil fietskrat Small in de kleur silver cloud. Ook verkrijgbaar met bedrukte deksel. Fietskrat Crate small liter - silver cloud. Altec Bakkersmand Medium - Leuke grote rieten fietsmand - Met deksel - Af.


Amigo houten fietskrat midi vino incl deksel 360x200x130mm. Een houten fietskrat is wat zwaarder voorop de fiets in tegenstelling tot een fietskrat van . Vooral een houten fietskrat is populair vanwege het stevige materiaal en de robuuste. Let ook bij het erop zetten van een fietsmand of fietskrat met deksel , dat je het deksel. Als laatste heeft Fastrider nog een leuk houten fietskrat in twee maten.


BASIL Lamphaak Transport Drager Fiets onderdelen. Houten fietskrat (groot of klein). Maak je eigen persoonlijke houten fietskrat. Perfecte partners voor het. Mooie transport krat van hout die te plaatsen is op ieder transport rek.


Minpunt: Er is geen deksel om je spullen af te schermen. Artikelnummer: TK100KM11. Onze hoogwaardige houten wijnkisten zijn voorzien van een geprinte deksel van. Buitenmaat 300x200x140. Deze fietsmanden en fietskratten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, namelijk liter inhoud en liter inhoud.


De mand beschikt over een deksel met . Dan is onze houten fietskrat wat voor u. Hierbij kunt u kiezen tussen de variant met deksel of zonder deksel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts