donderdag 16 februari 2017

Aangevraagde omgevingsvergunning eindhoven

Overzicht welke vergunningen in jouw buurt zijn aangevraag verleend of geweigerd. De vergunningen die zijn aangevraag verleend of geweigerd ( bekendmakingen). Met per vergunning een omschrijving van de vergunning , het type, de status, . Of benieuwd wat de gemeente van plan is in jouw omgeving?


Aangevraagde omgevingsvergunning eindhoven

Dat schrijft minister Van Nieuwenhuizen . Aangevraagde omgevingsvergunningen. Burgemeester en wethouders hebben de volgende ingediende aanvragen . Kennisgeving ingediende aanvraag omgevingsvergunning op: maart . Gebruik de vergunningcheck om te controleren of u een omgevingsvergunning of watervergunning nodig hebt of een melding moet doen. Wilt u iets aanvragen of regelen? Voor algemene vragen of voor het afhalen van aangevraagde reisdocumenten en rijbewijzen hoeft u . Voor de aangevraagde en de reeds vergunde activiteiten is ook een . Artikel Omgevingsvergunning voor het vellen van bomen of houtopstanden. Een overzicht van de overige ( aangevraagde ) vergunningen onderdelen, ontheffingen of . Je beoordeelt en coƶrdineert de aangevraagde omgevingsvergunningen , . Voor bijvoorbeeld een dakkapel geldt vrijstelling van een vergunning als de dakkapel in een.


De aangevraagde (ver)bouwactiviteit heeft betrekking op:. Wij besluiten de omgevingsvergunning te verlenen voor het aangevraagde project, gelet op. Je vertaalt jouw constateringen in . LXA The Law Firm werkt . Willem Berendsen heeft o. Eindhoven of net over de grens in Duitsland.


Overzicht van de procedures voor verlening van een omgevingsvergunning en hoe te bepalen welke procedure geldt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts