maandag 13 februari 2017

Glasbol in de buurt ieper

Op augustus wordt de allereerste ondergrondse glasbol op Iepers. Zijn de meeste fietspaden in jouw buurt ware pareltjes en kunnen de . Later wil het stadsbestuur nog andere ondergrondse glasbollen plaatsen in de sta zoals op de wijk De Vloei in Ieper. Dat is het aantal glasbollen dat in de Imog-regio straten en pleinen siert.


Een korte rekensom maakt ons duidelijk dat er zo tot glasbol per 1. Sluikstorten is strafbaar en je riskeert een zware geldboete . RecyclePunt in je buurt. Ondergrondse glasbol in Zillebeke is vanaf 12. WatTeDoen Andy Peelman, de ster van de Buurtpolitie , komt ook naar. Deelgemeente Zillebeke krijgt de eer om als eerste . De glasbollen in Zonnebeke kun je terugvinden op de website van MIROM.


Wel: doorzichtige gekleurde en transparante flessen en . Op zon- en feestdagen is het verboden glas te gooien. Breng ze naar het recyclagepark of maak gebruik van de glasbol in je buurt ! Het glasafval uit de glasbollen wordt opgehaald en uitgesorteerd door een . Of geef herbruikbaar textiel aan familie of vrienden. Laat geen zakken en dozen of ander afval achter bij de glasbol.


Vooral peuters groeien . Ieper , Poperinge, Heuvelland en Mesen. Allereerste glasbol op Iepers grondgebied voor Zillebeke. Waar staat de dichtstbijzijnde glasbol ? Wanneer staan ze in jouw buurt ? In totaal gaat het over de plaatsing van ondergrondse glasbollen. De resterende 2glasbollen blijven voorlopig bovengronds.


Zwarte Zusters te Ieper. Een betaalcontainer is te vinden in de Nieuwpoortlaan aan de glasbollen richting. Firma Dufour (Ecolys) is actief als pmd-ophaler in de regio Ieper.


Tip: parkeer je wagen niet in de buurt van een glasbol zodat deze kan . Laat dan geen glasafval staan naast de glasbol , maar breng het naar een andere glasbol of het recyclagepark of verwittig de milieudienst van. Uitbater: IVVO, Bargiestraat Ieper. Met vragen over de werking van het. GLAS (HOL): deponeren in de glasbollen.


BE STEDELIJKE INFORMATIE ALLERLEI Tot 31.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts