dinsdag 14 februari 2017

Artevelde kalender 2019

Arteveldehogeschool maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Wanneer vinden de lessen plaats? Telkens op maandag en dinsdag van uur tot 16. Rechtstreeks in je agenda.


Artevelde kalender 2019

Minor changes could be . Op elk blad van de kalender staat een ludieke oefening die. JavaScript ondersteunt of hoe u JavaScript inschakelt. Please enter your credentials. Blog Leefgroep Stéphanie jufstephanieb. De oudste kleuters naar Artevelde Hogeschool.


Neem contact op via schaakklub. HoGent en kijk wat er binnenkort allemaal op de kalender staat. Lijn 19: Gent Arteveldepark - Gent Sint-Pieters - K. Bestuursvergadering federatie Artevelde. Klik op de datum in onderstaande kalender om de activiteiten van die dag te bekijken ? De personeelsleden voeren een post-it war op de tiende verdieping van de campus Kantienberg.


Maandag, op de eerste dag van het academiejaar, wordt 20 . Het stadsbestuur van Gent maakte bekend dat de bouw van het nieuwe stadion van AA Gent negen maanden vertraging zal oplopen. Summerschool Artevelde Hogeschool. Reizen, een wereld om te ontdekken”. Ploeg: ARTEVELDE THETA. Thuis: VC DE ANONIEMFIBIEËN.


Alle info over de wielerploeg ARTEVELDE WSV. Renner, Jaar, Categorie. Wielrennen bij Het Nieuwsblad: de meest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts