donderdag 10 maart 2016

Pakket versturen naar iran

Wij hebben aanhanger hoogwerkers met verschillende werkhoogtes. Onze autohoogwerker kan tot een maximale hoogte van meter rechtstandig omhoog, en kan met 1kg in. Vermeijden, aanhangwagen en minigraver verhuur: minigraver.


De Nifty 120T is een compacte hoogwerker. De aanhangwagen hoogwerker is een goede oplossing wanneer er op. Op aanhangwagen , klaar voor gebruik.


Haulotte is een toonaangevende fabrikant en distributeur van hoogwerkers en. Huur eenvoudig en snel bij . Ideaal voor bijvoorbeeld schilderwerk of glasbewassing. Een aanhangerhoogwerker heeft een laag eigen gewicht , compacte afmetingen en indien nodig aandrijving op de wielen en is daardoor eenvoudig op de juiste . De Gerken aanhanger - hoogwerkers vormen een goedkope oplossing, om veilig.


Bijkomende voordelen zijn hun lage constructiehoogte en hun laag gewicht. Aandrijving, volledig elektrisch op 230v. Afmetingen, lengte: 5cm.


Niet voor iedere hoogwerker heeft u een rijbewijs BE nodig. De Genie TZ-aanhangerhoogwerker is zeer compact en eenvoudig in gebruik. De hoogwerker kan door zijn lage eigengewicht eenvoudig achter een auto . Een aanhangwagen hoogwerker beschikt over een laag eigen gewicht waardoor deze zeer geschikt zijn voor ondergronden welke weinig draagkracht hebben. Door het relatief lage gewicht zijn de eisen die aan de ondergrond gesteld worden eerder beperkt.


Hoogwerkers, Steigers en Klimmaterialen. Deze aanhangerhoogwerker beschikt over een draaibare werkbak en werkt op. VERHUUR AANHANGERHOOGWERKERS. De Machinery biedt een breed assortiment hoogwerkers te huur aan.


Bekijk ons complete aanbod aan schaarhoogwerkers, verticale hoogwerkers, aanhanger hoogwerkers voor het werken op hoogte en onze montageliften en . Deze knikarm aanhanger hoogwerker , fabrikaat Nifty, type 120T met mtr. Door zijn lage gewicht , compacte bouw en hydraulische stempels is deze . Automatisch stempel systeem. Aanhangwagen hoogwerker meter. Door het lichte eigen gewicht zijn de aanhangerhoogwerkers van ukuntmijhuren. Hierdoor is het voor u mogelijk om meerdere . Deze unieke aanhangwagen heeft een zeer laag eigen gewicht van slechts 4kg!


Vind hoogwerker aanhanger op Marktplaats. Knikarm- aanhanger hoogwerker. Alle ALU Eénpersoons hoogwerkers in één overzicht.


Nog lichter en flexibeler zijn de liften van de PHC-serie: met een gewicht vanaf 2kg zonder arm . Dit is ideaal voor glazenbewassing, schilderwerkzaamheden en andere klusdoeleinden. Het gewicht van deze hoogwerker op aanhangwagen is 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts