woensdag 16 maart 2016

Koelaanhanger duitsland

Konag is dé specialist op het gebied van uw koelaanhanger , koelwagen of koelaanhangwagen. Bij ons kunt u een hoogwaardige . Dit is een grote leverancier en producent van koelwagen aanhangers. Een koelwagen aanhanger . Goedkoopste koelaanhanger ! KOELAANHANGWAGEN MET RIJKE STANDAARDUITRUSTING.


Deze compacte koelaanhanger is daarnaast verkrijgbaar in verschillende afmetingen,. Koelaanhangers te koop van degelijke duitse kwaliteit. Uit voorraad leverbaar!


Grote voorraad koelaanhangers te koop. Verhuur van koelwagens, koeltoonbanken, koelcontainers voor professionals, particulieren en evenementen. Koop en verkoop uw tweedehands Koelwagen op Trucks. Mobiele koeling, koelunits of koelaanhangers voor evenement, feest, barbecue, bedrijfsfeesten.


Ontbrekend: duitsland Veelgestelde Vragen – Koelwagen Events koelwagenevents. Op de locatie (niet tijdens het rijden) is de koel aanhanger verzekerd via onze verzekering. Dubbelkraans met spoelbakken, borstels, bierviltjes, bierglasreiniger en koelkast.


Afmetingen: ingeklapt 500cm x 200cm. Bent u op zoek naar gebruikte transportvoertuigen koelwagens? Neem contact op met de adverteerder van koelwagens. Klik hiervoor op de afbeelding voor . Gebruikte bedrijfswagens van alle merken voor het transport van verse waren koopt u bij TruckStore.


Koelaanhanger duitsland

Tafelkleed_kleine_tafel . Vrachtwagens Koeltransport aanbod gebruikt kopen bij TruckScout24. Steeds meer komt de vraag voor een koelaanhanger bij restaurants , . Zeer degelijke koelaanhangers van duitse kwaliteit. Montfoort is het adres voor aanhangwagens en paardentrailers. De website is gewijd aan de aan- en verkoop van vrachtwagens, aanhangwagens, bouwmachines, landbouwmachines en andere voertuigen. Het uitvoerende personeel . IJsklontjesmachine, € 100.


Afzetschermen, € 100. De apparaten zijn uitstekend geschikt voor het gebruik in koelaanhangers. Duitse Biertafel, € 100.


Scania LBS 1met koelaanhanger van J. Mocht je het liefst een ronde tafel willen, dan kan dit ook. Om op te zitten heb je de keuze uit barkrukken, . Niet zomaar een koelaanhangwagen met een tapbalie ervoor, maar een compleet naar uw wensen . Graag maken wij voor jou of voor jouw bedrijf een totaalconcept op maat. Wij spreken je wensen door, komen met ideeën en tips en vervolgens vrijblijvend met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts