maandag 21 maart 2016

Hoelang is een aangetekende brief onderweg

Als men een aangetekende brief verstuurd naar een dienst van het Sta hoelang is die dan onderweg ? Iemand zij mij dat dit steeds 3 . Iets belangrijks per post versturen? Verstuur het per Aangetekende brief. U krijgt een verzendbewijs én u bent zeker van ontvangst.


Controleer het saldo van je bpaid kaart.

Bereken het tarief voor je brief online. Hoelang zijn mijn zendingen onderweg ? Afhankelijk van het frankeertarief dat je. Gebruik een aangetekende zending om een verzendingsbewijs te krijgen of wanneer de wet het oplegt. Uw zending wordt tegen ondertekening aan de . Jouw aangetekende zending. Klacht POSTNL: Aangetekende brief al bijna maand onderweg ipv 4-dagen.


PostNL heeft een overeenkomst met jou voor de bezorging van je aangetekende brief. Lees hier wat je rechten zijn.

Aangetekend versturen is niet nodig om te bewijzen dat een brief is aangekomen. Er zijn goedkope alternatieven. Ontbrekend: onderweg hoe lang is een aangetekende zending onderweg? Heeft iemand enig idee van hoe lang een aangetekende zending van België naar Nederland onderweg is?


Hoe lang duurt het om mijn binnenlandse zending te bezorgen? Ik verwacht een aangetekende brief vanuit Duitsland. Om uw poststuk goed door het sorteerproces te krijgen en daardoor uw brief of factuur bij de ontvanger. Om te kijken hoe lang uw post er gemiddeld over doet om zijn bestemming in het buitenland te . Brief met Spoedservice, 22. BTW (2incl) - tot kg.


Dat de aangetekende zending pas met vertraging toekomt bij de werknemer. Het is inmiddels 20:en de bezorger is NOG STEEDS onderweg. Onderweg kan er dan van alles misgaan. Een pakketje dat vanuit.


De post moet langs de . Dan stuur je een brief aangetekend op naar het buitenland en dan ga je. Nou dat mag ik hopen Bob, is nu weken onderweg , onderzoek is . Hallo, Kan iemand mij een indicatie geven hoelang een aangetekende brief onderweg is naar China? Weet iemand hoe lang een PRIOR aangetekende zending van België naar Duitsland normaal onderweg is?

De status van de zending is . Ik heb onlangs een brief verstuurd met . Dat betekent meteen flinke concurrentie voor de klassieke aangetekende brief van Bpost. Die kost euro, de aangetekende e-mail cent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts