vrijdag 30 januari 2015

Zorgverzekering werelddekking

De werelddekking voor spoedeisende zorg is een vast onderdeel van de basis zorgverzekering. Wie als Nederlandse verzekerde plotseling zorg nodig heeft in. Met je zorgverzekering ben je voor spoedeisende hulp in het buitenland verzekerd. Er zitten wel haken en ogen aan.


Zorgverzekering werelddekking

Wij vertellen je er meer over! Ga je naar het buitenland? We hebben enkele tips voor een zorgeloze vakantie. Hoe is het met de vergoeding van zorgkosten in het buitenland geregeld?


Zorgverzekering in het buitenland: ontdek hoe u verzekerd bent als u in het buitenland woont, werkt of op vakantie gaat. Als u op vakantie gaat naar het buitenlan blijft u verzekerd voor zorg. Iedereen die een Nederlandse zorgverzekering heeft, heeft werelddekking. Zoek je een zorgverzekering buitenland voor je op reis gaat? Die zet je makkelijk aan- en uit wanneer je wilt.


De basisverzekering vergoedt medisch noodzakelijke kosten tijdens uw verblijf in het buitenland tot maximaal het bedrag dat u zou krijgen als u in Nederland . Met Wereldfit bent u wereldwijd verzekerd van spoedeisende zorg. Bekijk hier de vergoedingen van Wereldfit. Uw zorgverzekering kent verschillende vergoedingen die te maken hebben met vakantie of een langer verblijf in het buitenland. Hoe zit u het uw zorgverzekering als u gaat u wonen of werken in het buitenland ? Of tijdens uw vakantie?


OHRA informeert u over de zorg in buitenlandse . Vanuit de basisverzekering heeft u recht op vergoeding van de kosten voor zorg in het buitenland. Dit betreft een werelddekking en geldt voor . Kiest u voor Menzis, dan kiest u voor een scherpe premie en ruime vergoedingen. De Zorgverzekeringswet (Zvw) kent werelddekking. Het kan een EU-land of een EER-land zijn.


Zorgverzekering werelddekking

Of een land waarmee Nederland een bilateraal verdrag heeft. Als u een aanvullende verzekering heeft bij DSW Zorgverzekeraar , kunt u uur per dag. Europa- of werelddekking. Als je op vakantie of voor je werk in het buitenland bent en zorg nodig hebt, wil je natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Zorg nodig in het buitenland?


Met de basisverzekering hebt u werelddekking voor verzekerde. Met een aanvullende zorgverzekering of reisverzekering hebt u mogelijk recht op extra . Met uw zorgverzekering bent u in het buitenland ook verzekerd als u onverwacht medische zorg nodig hebt. Het is goed te weten welke zorg vergoed wordt. Als jij je hiervoor wilt indekken zal je voor een zorgverzekering met werelddekking moeten kiezen.


Let op dat de kosten die vergoed worden . Bij Anderzorg stel je zelf je aanvullende zorgverzekering samen. Kies met aanvullende modules je vergoedingen voor fysiotherapie, tandheelkunde en . Komt de vergoeding voor spoedeisende hulp uit de basisverzekering?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts