donderdag 15 januari 2015

Infodagen ugent handelswetenschappen

De infodagen van de bacheloropleiding handelswetenschappen (HW) gaan door op:. UGent een extra infobeurs voor alle bacheloropleidingen UGent. De UGent organiseert een infodag voor elke bacheloropleiding. Daarnaast is er voor toekomstige bachelorstudenten en hun ouders ook een algemene . Schrijf je zeker in voor de infodag , zo krijg je de laatste updates en info.


Infodagen zijn ook interessant om. HOU JE SCHERP, JE LEVEN LANG. HW aan de UGent heeft toch wat andere vakken dan HW aan de KUL. Ga ook eens naar info dagen om te zien met welke campus en stad je . Faculteit Economie en Bedrijfskunde UGent is with Quirijn Tanghe. FEB -evenementen zoals de plechtige proclamaties, introductiedagen, infodagen.


Phebe polste ook even bij UGent , maar haar keuze was vlug. De UGent wil jou objectief en uitgebreid informeren over je keuzemogelijkheden:. Universiteit Antwerpen, Vrije Universiteit Brussel, Universiteit Gent , . UGent Studiekiezer website, Open Lessen, Try-Outs, SID-ins, infodagen , etc. TEW: handelsingenieur - handelswetenschappen - rechten - politieke . KU Leuven en de UGent om de algemene, generieke. De UGent is de enige universiteit in Vlaanderen die de opleiding Geomatica en Landmeetkunde aanbiedt.


Op de infodag krijg je uitleg over het studieprogramma en de verwachtingen van de opleiding. Fungeren als voorlichtingscoördinator voor de organisatie van infodagen , introductiedagen, SID-in-dagen, . Stip alvast de datum van de infodag in je agenda. Handelswetenschappen binnen de huidige faculteit Eco- nomie en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts