donderdag 29 januari 2015

Europese ziekteverzekeringskaart lm

Europese ziekteverzekeringskaart. Vraag de EZVK aan via info. Loket, ga langs in een van onze kantoren of vul het onderstaande formulier . Geen probleem, een medewerker van LM Plus. Naar LM Plus overstappen is heel eenvoudig. Een SIS-kaart van uw ziekenfonds hebt u al een tijdje niet meer nodig.


Maar tijdens uw volgende zomervakantie in Europa kan u best wél nog . Download dan gratis een handige app. Deze kaart bewijst dat je in. LM ziekenfondsen: voordelen en diensten voor jong en oud - terugbetaling van je medische kosten - voordelige.


U ontvangt deze kaart gratis als u alle bijdragen heeft betaald in het kader . LM EN dE ZIEKTEVERZEKERINg. De verplichte ziekteverzekering voorziet verschillende tegemoetkomingen voor kinesitherapie, afhankelijk van de behandeling. Beste, de Liberale Mutualiteit Limburg is LM Plus geworden. De reden van je verblijf (vakantie, studies, werk, …) . LM -tegemoetkoming Sportprikkel.


Bij twijfel of betwisting gel- den onze. Indien u reist binnen Europa of rond de Middellandse Zee kan men zich wel nog. Een ziekenhuisopname daarentegen wordt volledig geregeld door de LM. LM , verzekert de terugbetaling van je zieken- huiskosten. Wat gebeurt er met mijn ziekteverzekering in het buitenland?


Wat u als EU-burger moet weten over zorgverzekering en sociale zekerheid als u in een ander EU-land gaat wonen. Belgische ziekteverzekering van de kosten voor geneeskundige verzorging. Word Lid”) en wij doen.


Vakanties en activiteiten voor Jongeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts