donderdag 26 september 2019

Stedenbouwkundige vergunning reclamebord

Het plaatsen van publiciteitsborden is slechts in enkele situaties vrijgesteld van stedenbouwkundige vergunning. Alle vrijstaande uithangborden zijn . Mag je zelf beslissen waar en hoe je een reclamebord aan je handelszaak plaats ? Of heb je altijd een stedenbouwkundige vergunning nodig . Mag ik zonder een stedenbouwkundige vergunning (bouwvergunning), een reclamebord in mijn tuin of tegen mijn blinde zijgevel plaatsen? Voor het plaatsen van een reclamebord heb je vaak een stedenbouwkundige vergunning nodig.


Stedenbouwkundige vergunning reclamebord

Enkel als het gaat om niet-lichtgevende zaakgebonden . Mag ik zelf beslissen hoe en waar ik mijn reclamebord plaats? Of heb ik een stedenbouwkundige vergunning nodig om een reclamebord in . Voor elk losstaand reclamebord moet u een stedenbouwkundige vergunning hebben. Wil u dat reclamebord daarbovenop nog eens op de stoep en dus op . Weet u welke reclameborden u mag ophangen zonder vergunning en welke niet ? In principe is voor het plaatsen van reclameborden altijd een (tijdelijke) stedenbouwkundige vergunning vereist, zowel voor het plaatsen van borden op het . U dient dus voorafgaand aan de plaatsing een stedenbouwkundige . Wanneer heb je een vergunning nodig? Vergunning aanvragen: online of op papier? De stedenbouwkundige vergunning voor het plaatsen van een uithangbord of van reclame verwijzend naar het uithang- bord wordt afgeleverd voor maximum.


Advocaten te Genk, legt zich o. Wil u een reclamebord plaatsen aan de gevel van uw zaak in stad Antwerpen? Dan moet u hiervoor een vergunning vragen. Verder is er een vergunning nodig voor het plaatsen van een reclamebord , een houten afsluiting.


Sommige spandoeken kan u zonder vergunning ophangen, andere niet. Een uithangbord tot m² heeft geen stedenbouwkundige vergunning nodig . De bewegende reclameborden langs de Brusselse wegen zijn daar neergezet zonder stedenbouwkundige vergunning. Stedenbouwkundige vergunning Je moet een stedenbouwkundige vergunning. Voor enkele kleine werken is geen stedenbouwkundige vergunning nodig of volstaat . Voor een aantal kleine werken is geen stedenbouwkundige vergunning nodig of volstaat een.


Ook voor het bouwen van een veranda, het plaatsen van een reclamebord , . België , info over bouwen en verbouwen , vergunningen en meer. Zijn er uitzonderingen voorzien voor een stedenbouwkundige vergunning ? Reclamebord : houder van een reclame, namelijk een opschrift, vorm . Beoordeling van een aanvraag tot stedenbouwkundige vergunning Voor het. Gaat u verbouwen, een boom kappen, een reclamebord plaatsen of een . Het vergunningsbeleid voor reclameborden maakt deel uit van het beleid. Veel mensen denken dat een stedenbouwkundige vergunning enkel verplicht. Voor vragen over stedenbouwkundige , milieu- en andere vergunningen kan u terecht bij de afdeling vergunningen van stadsontwikkeling.


Voor werken waarvoor een stedenbouwkundige vergunning nodig is, is in. Een stedenbouwkundige vergunning vraagt u aan bij de dienst ruimtelijke . Ik heb al opgezocht dat je voor grote reclameborden aan de gevel van een huis in de meeste gevallen een stedenbouwkundige vergunning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts