vrijdag 13 september 2019

Huursubsidies

Als u een bescheiden inkomen hebt en u verhuist naar een nieuwe huurwoning, dan kunt u mogelijk een huursubsidie krijgen van de Vlaamse overhei een . Voor wie is de Vlaamse huursubsidie ? Verdient u meer dan de huursubsidie grens? Dan heeft u geen recht op huursubsidie. Bereken hier uw inkomen en bepaal of u recht heeft op huurtoeslag. U hebt geen toeslagpartner ‎: ‎€ 30.


Huursubsidies

Dat blijkt uit cijfers die . Of trek je binnenkort naar een woning van een sociaal verhuurkantoor? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de Vlaamse huursubsidie. AGION kan periodiek huursubsidies toekennen aan inrichtende machten uit het gesubsidieerd onderwijs om een gebouw te huren dat voorheen, namelijk tot . De Vlaamse huursubsidie is een tegemoetkoming in de huurprijs voor personen die verhuizen naar een geschikte huurwoning. Een huurpremie is een premie . Heb je recht op een huursubsidie ? Het Welzijnshuis geeft je info en advies . De huursubsidie was een tegemoetkoming van de Nederlandse overheid voor mensen met een laag inkomen voor wie de huur te hoog was ten opzichte van . Neen, er bestaat geen algemene huursubsidie voor wie de huur moeilijk kan betalen.


De Stad Gent geeft een huursubsidie aan jeugdverenigingen die tijdelijk niet meer in (een deel van) hun lokalen kunnen. De onbeschikbaarheid van. De Stad Veurne verleent een huursubsidie voor het verhuren van een particuliere woning die gelegen is op het grondgebied van de stad Veurne en dit onder . Naar een nieuw stelsel van huursubsidies.


Huursubsidies

Leuven: Steunpunt Wonen. Voor meer informatie over deze publicatie katleen. Individuele huursubsidie is een kerninstrument van het volkshuisvestingsbeleid.


Het doel van de individuele huursubsidie is: waarborgen dat huishoudens met . Heeft hij recht op een installatiepremie of een huursubsidie ? Bieke is jaar en woont al enkele maanden in een opvangcentrum in Vlaams-Brabant. Gemeentelijke huursubsidie. De gemeente Beveren verleent aan inwoners met een beperkt inkomen die op de wachtlijst staan om in groot-Beveren een . Huursubsidie heet tegenwoordig huurtoeslag.


Vijftien West-Vlaamse scholen krijgen van Vlaams onderwijsminister Hilde Crevits jaarlijks samen ruim miljoen euro huursubsidies om hun . Die huursubsidiedossiers . De Vlaamse overheid heeft twee tegemoetkomingen voor huurders met een beperkt inkomen, elk met specifieke voorwaarden. Alles over wanneer je recht hebt op huurtoeslag, vragen over de huurtoeslag grens, wanneer de huurtoeslag wordt uitbetaald en over . Vertalingen in context van huursubsidies in Nederlands-Frans van Reverso Context: De bestaande voorschriften inzake huursubsidies , en dus hun potentiële . De tegemoetkoming in de huurprijs ( huursubsidie ) bestaat uit een maandelijkse huursubsidie en een eenmalige installatiepremie van de Vlaamse overheid. Het aantal mensen dat recht heeft op een huurpremie of huursubsidie zal in de toekomst stijgen van 27. De verwachte stijging . De huursubsidie is een maandelijkse tegemoetkoming voor een huurder die vanuit een slechte, onaangepaste woning naar een goede, aangepaste woning .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts