maandag 30 september 2019

Bestanden veilig opslaan

Sla ze daarom veilig op buiten de computer. Muziek en films die je je opslaat op een interne of externe harde schijf of een usb -stick, kun je kwijtraken als deze beschadigd raakt. Versleuteld opslaan is . Een wachtwoordkluis waarin je deze gegevens op een veilig manier kunt.


Bestanden veilig opslaan

De AVG (internationaal bekend als GDPR) vereist dat persoonsgegevens veilig verwerkt worden. Veel cloud diensten voldoen niet aan deze Europese .

Heb je er ooit al bij stilgestaan hoeveel gevoelige data er dagelijks onderweg is, los van de vele werkmails? Professionele bestanden veilig. Krachtige en veilige cloudopslag met Dropbox. Altijd toegang tot je bestanden vanaf verschillende apparaten, op kantoor of onderweg. Veilig opslaan van gegevens.


Op uw computer bewaart u veel belangrijke bestanden. Bewaar een kopie daarvan op een andere plaats. Bestanden veilig in de cloud bewaren. Het kan uw humeur flink verzieken als op kantoor blijkt dat u het resultaat van uw presentatie op uw .

De keerzijde van de cloud is dat uw bestanden niet meer op een plek staan. Dan staan je bestanden in ieder geval veilig in de cloud. We leggen uit hoe je je bestanden op verschillende manieren veilig en toegankelijk kan opslaan. GB of 100GB maken, afhankelijk van hoeveel bestanden je veilig wilt opslaan. BoxxCloud is een zakelijk alternatief voor Ownclou Dropbox, OneDrive en Box.


Snelle synchronisatie, data opgeslagen in Nederland en persoonlijk contact. Zorg er bij gedeelde bestanden wel altijd voor dat vertrouwelijke gegevens alleen . Ook is het een programma dat de wachtwoorden in een bestand op de eigen pc opslaat, . Omdat je veilig wil samenwerken als team of bedrijf! Moreval ondersteunt bedrijven bij het faciliteren van samenwerken.


Dropbox Business is de tool voor bedrijven, die bestanden delen en . Deel uw bestanden veilig online in de cloud. Al uw belangrijke bestanden in een veilige en centrale omgeving . met je instellingsaccount en krijg direct 2GB tot je beschikking. Overal toegang, waar je ook bent. In deze ruimte kun je dus bestanden opslaan , e-mailbijlagen bewaren en. Werken vanaf één vaste plek is bijna niet meer denkbaar.


Tegenwoordig zijn we altijd en. Onedrive: Al jouw bestanden staan veilig in de cloud en heb je altijd bij de hand met OneDrive voor Bedrijven!

Inclusief Office Online. Online backup: uw gegevens veilig online opslaan. Gebruik hiervan betekent dat je zelf.


Autotask Workplace is de ideale vervanging of uitbreiding van je fileserver voor het veilig opslaan , delen en samenwerken aan bestanden. Douwe Slobbe, Marketing en Sales Officer bij SEVENP, spreekt steeds meer bedrijven voor wie het veilig opslaan én delen van bestanden. Safe is de oplossing voor het uiterst veilig uitwisselen bestanden en vertrouwelijke informatie met sterke authenticatie, via Nederlandse datacenters en voor . Met vBoxxCloud deelt u op een veilige manier uw zakelijke bestanden.


Bestanden veilig opslaan

Ideaal om makkelijk gevoelige gegevens te delen met anderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts