woensdag 17 april 2019

Pallet karton plaat

Met onze kartonnen platen en vellen scheidt u eenvoudig uw producten op de pallet. Producten komen hierdoor niet met elkaar in aanraking. Onze golfkartonnen platen worden veelal ingezet voor het opstapelen van pallets , doordat onze klanten er een kartonnen plaat tussen doen wordt de . De platen worden met name gebruikt als tussenlegvellen voor gestapelde dozen. Deze golfkartonnen platen zorgen ervoor dat de pallets stabiel blijven en . Ook kunt u er een palletlading mee afdekken . De kartonnen platen zijn geschikt voor pallets van EURO formaat.


Pallet karton plaat

Ze bieden extra stabiliteit aan de palletinhoud. Golfkartonnen pallets zijn licht van gewicht en een zeer duurzaam alternatief voor. Oppervlak behandeld met een antislipmiddel - geen slipplaten nodig. Koop eenvoudig al uw kartonnnen platen online bij Profipack Verpakkingsmaterialen. Een dergelijke kartonnen plaat kan dienen als . Of als afdekvel bovenop de pallet.


Kijk ook op onze speciale pagina over kartonnen platen. Deze kartonnen platen massief van Profipack zijn zeer sterk omdat deze zijn gemaakt van. Vanwege de schokdempende eigenschap van . Dankzij het totale productieproces zijn pallets van golfkarton vrij van ongedierte en parasieten en daarom is er.


Pallet karton plaat

Wij hebben de meest voorkomende afmetingen kartonnen platen op voorraad liggen. Deze platen zijn afgestemd op veel voorkomende pallet maten. Het gebruik van een palletplaat is handig als tussenlegger bij stapeling op pallets , is ideaal als topvel,. Kartonplaten zijn zeer geschikt voor het stabieler maken van uw pallets. Door de kartonplaten tussen de dozen op de pallets te leggen, neemt de palletstabiliteit.


Producent en leverancier voor golfkartonnen verpakkingen. Wij maken alles van Rechthoekige plaat tot vakverdeling. De gepatenteerde kartonnen pallets van Pabapack worden in Nederland gemaakt, en zijn een totaal nieuw gegeven binnen de transportwereld. Kan ook ter bescherming van producten . Je wilt je pallet verstevigen en afschermen tegen stof, vocht en vuil. Dan kies je voor golfkartonnen platen.


Ook als bodem of als tussenlaag kun je kartonnen . In onze webshop kunt u verschillende afmetingen en kwaliteiten bestellen. Heeft u behoefte aan specifieke afmetingen die hier niet tussen staan? Een plaat is ook als bodemplaat te gebruiken, bijvoorbeeld op een pallet. Specialist op het gebied van verpakkingen van golfkarton. Palletplaten kunnen ook ingezet worden . Beschermen van pallets en producten.


Voor Verpakkingsmaterialen en Machines. Door te werken met palletplaten kunt u pallets maximaal beladen. Zowel in enkele golf (122s) als . Kartonnen tussenplaten Ideaal om palletladingen te stapelen. Omschrijving Het bundelen van kartonnage De platte dozen en platen verlaten de productie vel bij vel of in. Het zekeren van kartonnen platen op een pallet.


Pallet karton plaat

De golfkartonnen platen zijn standaard in . Geschikt als onderlegger, tussenlegger of als palletplaat. De palletplaten zijn vervaardigd van karton, de kartonnen platen zijn volledig van gerecyceld materiaal en zijn niet schadelijk voor het milieu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts