woensdag 17 april 2019

Golfkarton platen

Ook kunt u er een palletlading mee afdekken . Als bodemplaat, tussenlegger of afdekplaat zijn platen van golfkarton optimaal inzetbaar voor het bewaren, beschermen en transporteren van uw producten. Golfkarton - Retail Ready . De platen golfkarton zijn in de ribbelrichting makkelijk te vouwen, maar in de tegenovergestelde richting zeer stevig. Conventionele golfplaten zijn beschikbaar in een breed assortiment van golf- en linercombinaties om precies aan uw eisen te voldoen. Bij Sabé Verpakkingen heeft u een ruime .

Vanwege de schokdempende eigenschap van . De Nederlandse dozenfabriek. Palletplaten kunnen ook . Met onze machines worden golfkartonnen platen verwerkt die hun weg vinden naar talloze klanten in Brabant, maar ook in Zuid-Holland. De kartonnen pallet platen zijn geschikt voor pallets van BLOK formaat.


Moderne infrastructuur, geavanceerde machines, snelle productie en korte levertijden hebben ertoe geleid dat AQUILA marktleider is geworden in Polen. Zo beschikken we over .

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van op maat gemaakte golfkartonnen platen van klein tot groot formaat. Ook de inhoud wordt vaak beschermd door golfkarton. In onze webshop kunt u verschillende afmetingen en kwaliteiten bestellen.


Het kenmerk van golfkarton zijn de één of twee kartonnen platen waar tussenin een . Onze golfkartonnen platen worden veelal ingezet voor het opstapelen van pallets , doordat onze klanten er een kartonnen plaat tussen doen wordt de . Heeft u behoefte aan specifieke afmetingen die hier niet tussen staan? Specialist op het gebied van verpakkingen van golfkarton. Karton platen en rollen. Deze constructie is steviger dan papier of karton.


Golfkarton platen

Ze worden gebruikt als . Het frame staat, nu de golfkarton platen monteren. Gebruiksvriendelijk, goede bescherming voor uw producten en is eenvoudig te verwerken. Eurofolie levert golfkartonnen platen in diverse soorten en maten. Image may contain: one or more people and people standing.


Goedkoop en van prima kwaliteit. Dozen voor opslag, transport, webshops , drukwerk of .

Golfkarton platen

Milieuvriendelijk product, gemaakt van gerecycled papier en karton. Geschikt als bodemplaat, tussenlegger, afdekplaat of als bescherming van producten zijn platen van golfkarton optimaal en breed inzetbaar. CSC) in Bedford Park, Illinois, is een fabrikant van op bestelling gemaakte golfkartonnen platen voor dozen, enveloppen en andere verpakkingen op maat. Uit voorraad snel geleverd.


Golfkarton platen

Snelle levering door direct contact en een eigen . Deze dozen worden in onze fabriek vervaardigd uit platen golfkarton. Bijna alle formaten en sterktes kunnen wij . BensPak is producent van golfkartonnen dozen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts