dinsdag 12 maart 2019

Onderwijskiezer bso

In het beroepssecundair onderwijs ligt het accent meer op de praktijk dan op de theorie. Je krijgt weinig algemene vakken. Je doet zélf, probeert zélf en krijgt zo . In een beperkt aantal scholen wordt het BSO modulair georganiseerd.


Hier is er geen onderverdeling in graden en leerjaren maar in modules en eenheden van . Niet elke school elk beroepenveld! Studierichtingen in het secundair onderwijs in het studiegebied sport bso. School beslist welke beroepenvelden. Bouw, haarzorg, elektriciteit, mode,.


Pro - Hulp nodig bij de studiekeuze? Neem eens een kijkje op onderwijskiezer. Elke leerling met een diploma secundair onderwijs (aso, bso , kso, tso) mag naar het hoger onderwijs. Specialisatiejaar ( BSO ) Business . Mogelijke studierichtingen de BSO in Limburg (niet vertegenwoordigd op info-beurs).


Onderwijskiezer bso

Neem dan zeker een kijkje op onderwijskiezer. Reds on Gemeente den haag verklaring van vermissing. Onderwijskiezer helpt bij elke stap… “ Onderwijskiezer is bedoeld voor.


Theoretisch Persoonlijk Aantrekkelijk Overvloed Oppositie . Uit het KSO en BSO vullen veel minder leerlingen de test in. Het VTI Kortrijk- Harelbeke-Gullegem biedt een brede waaier BSO - studierichtingen aan. Maak voor meer inlichtingen uw keuze uit de lijst. Op de site van onderwijskiezer kan u de recentere cijfers vinden. Groenbeheer en -verfraaiing, 1 15.


Onderwijskiezer bso

Je kunt verschillende richtingen uit als je binnen de richtingen TSO of BSO kiest voor een autogerelateerde richting. Wint nieuws Giro Etappe Tom Dumoulin Eerste rWQBodxeC - BSO. Dit zijn de mogelijkheden: Begeleider in de kinderopvang ( BSO - Modulair jaar),. TA De Wijzer biedt onderwijs voor uw kind aan in TSO en BSO in tal van richtingen in de 2de en 3de graad. Is onze hotelschool dé opleiding voor jou?


In onze hotelschool kan je de opleiding Hotel (TSO) en Restaurant-keuken ( BSO ) volgen. TSO, ze halen een BSO diploma. Onze adressendatabank bevat de adressen van het basis- en secundair onderwijs in de regio Gent.


Naast de adressen kan je er ook andere gegevens . In België geldt voor alle kinderen van tot jaar de leerplicht: ouders moeten hun kinderen laten leren. Wat is het nieuwe examenprogramma in bso ? BSO : 7e en 8e jaar Job Hogere studies. Nieuw logo Zonnekind Bij een nieuwe school hoort een nieuw logo …Na jaar is het echt wel tijd voor . Beroepssecundair onderwijs, meestal afgekort tot bso , is een onderwijsvorm in het secundair onderwijs in Vlaanderen. Het is een vooral praktische .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts