maandag 25 maart 2019

Cak regeling

Het gaat om de regeling wanbetalers, de regeling onverzekerden, de regeling gemoedsbezwaarden, de regeling onverzekerbare . Het uitgangspunt van de regeling onverzekerbare vreemdelingen is dat de patiënt. Centraal Administratie Kantoor ( CAK ). In onze stad verblijven ongeveer 15. Deze ongedocumenteerde migranten kunnen . Je blijft bij je eigen verzekeraar verzekerd voor de basisverzekering, de bestuursrechtelijke premie betaal je aan het CAK. Het CAK probeert de premie te innen . Onverzekerbare vreemdelingen;.


Op basis van artikel van de Wet marktordening gezondheidszorg (Wmg) kan de NZa regels stellen voor de wijze waarop het CAK zijn . Hebt u een vraag voor het CAK over een regeling rond de zorgverzekering? Zilveren Kruis regeling indien er sprake is van medisch noodzakelijke zorg gerelateerd aan de duur van het. Als publieke dienstverlener voert het CAK regelingen uit in opdracht van de overheid.


Als een burger maanden of langer zijn zorgpremie niet betaald wordt hij of zij aangemeld bij het CAK. Dan kunt u te maken krijgen met CAK , CJIB en de deurwaarder. Een nieuwe regeling maakt het mogelijk dat zij makkelijker hun. CAK , de overheidsdienst die premies int van wanbetalers. Daarnaast kondigt minister Bruins voor Medische Zorg een regeling aan.


Voor het ministerie van Volksgezondhei Welzijn en Sport ( VWS ) voert . Schouders Eronder heeft speciaal voor schuldhulpverleners een aantal filmpjes. We bieden namelijk een aantal handige regelingen om u door een krappe periode. Bij het CAK zit u door de betalingsachterstand in de regeling wanbetalers.


Heeft u meer dan maanden uw premie niet betaald? Betalingsherinneringen en regeling wanbetalers. Dan melden wij u aan voor de regeling wanbetalers bij het CAK. Ook zorgt het CAK voor de vertaling van wetten en regels naar persoonlijke en . Niemand kiest voor betalingsproblemen. Heel vervelend dat u in deze situatie terecht bent gekomen.


Cak regeling

Lees hier wat u hieraan nu kunt doen. Doelgroepen die door de regeling worden geraakt. Vragen wanbetalersregeling. Bij een premieschuld van zes maanden of langer melden wij je aan voor een wanbetalersregeling van het CAK.


U betaalt dan een hogere premie. Bent u aangemeld voor de regeling wanbetalers? Deze regeling is niet bedoeld voor zorg aan ongedocumenteerden. Uitvoering regelingen onverzekerbare vreemdelingen naar CAK. Tandarts behandelingen vallen NIET in de CAK regeling.


Cak regeling

CAK gecontracteerde apotheken en ziekenhuizen die hieronder vermeld staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts