maandag 24 december 2018

Wasnet met koord

Je hangt hem in de luieremmer en verzamelt . Zo hoeft u de vuile luiers niet nogf . Handig extra groot wasnet. Geschikt voor emmers van liter en liter. Was altijd uw lingerie in een waszak. Op deze manier blijft de kwaliteit van je lingerie op een hoog niveau. Dit waszakje wordt gesloten met een koord.


Op zoek naar waszakken of wasnetten ? De waszak is afsluitbaar met een koord. Wasnet Bambino Mio – stuks. Ook zijn de waszakken uitstekend geschikt voor het opbergen van . Tere kleding, vitrages of gordijnen kun je zelf wassen in de machine.


Maar ze hebben wel bescherming nodig, anders raken ze beschadigd! Ze zijn gemaakt van een fijnmazige netstof en sluiten met een trekkoord. Zware kwaliteit wasnetten , krimpvrij, meewasbaar en is speciaal voor het gescheiden houden van goederen tijdens het was-proces.


Wasnet met koord

Wanneer een gewoon wasnet net iets te klein voor je is,. Bij het gebruik van wasnetten hoeft de kleding niet gemerkt worden met labels. Een wasnet kan gemerkt worden met een nummer of een naam.


WASNET-GEEL-MET-KOORD-DIBESL. Met het trekkoord plus koordstopper kun je de waszak snel openmaken en . Ideaal om de was mee te nemen naar de wasmachine of het waspunt. Deze 1 katoenen waszak is wasbaar en makkelijk af te sluiten. We kunnen u de beste kwaliteit hotel hoogwaardige koord grote waszak, katoenen waszak tegen concurrerende prijs aanbieden. Niet kunnen vinden wat u zoekt?


Dit grote wasnet van 1 polyester is je ideale hulpje bij het opbergen en wassen van je wasbare luiers. Dit net sluit met een trekkoord. Om uw waszakken of wasnetten vakkundig af te sluiten bieden wij verschillende opties. Direct online bestellen.


Voor waszakken kunt u kiezen uit een koord met . Sluiting: Knoop, Rits of Koord levertijd van ongeveer weken in verband met productie. LAVIA fijnmazige waszak (LAVLBM-43) van Aquanova. Voorzien van een trekkoord aan de bovenzijde van de waszak. Waszakken, 1 polyesterdoek ca. Alsook kan men een lapje stof er aan laten stikken voor . Prym wasnet voor BH, ter bescherming van fijne was in de wasmachine.


Wasnet met koord

Solana beschikt over een uitgebreid gamma wasnetten in diverse afmetingen en kleuren. Natuurlijke katoen koord spullen tas voor kunst, ambacht, partij en gunsten van het huwelijk. Wegwerp waszak met koord rol.


Katoenen waszak met koord. Bekijk meer: Tassen, Overige tassen. Hot koop lingerie grote wassen mesh wasserij waszak. Polyester waszak met koordstopper-sluiting.


Wasnet met koord

Grotere aantallen van deze waszak kunnen . Kies dan voor de zwarte variant wattenschijfjes van. Deze luierzak kan je gebruiken in de luieremmer, als waszak of als transportzak. De zak is waterdicht, wasbaar en gemaakt van gelamineerde polyreuthaan.


Bewaar en vervoer uw wasgoed gemakkelijk naar de wasserette of naar het huis van uw ouders met deze enorme canvas waszak met koord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts