maandag 24 december 2018

Infodagen ugent

De UGent organiseert een infodag voor elke bacheloropleiding. Daarnaast is er voor toekomstige bachelorstudenten en hun ouders ook een algemene . Overzicht infodagen voor bacheloropleidingen. Infodagen die reeds voorbij zijn.


Bestuurskunde en publiek management. Op de infodagen krijg je uitleg over het studieprogramma en de verwachtingen van de opleidingen. Je kan de cursussen inkijken en op een informele manier . Alle info voor nieuwe studenten aan de faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen.


Industrieel ingenieur - Campus Kortrijk. Letteren en Wijsbegeerte. Klik op de afbeelding om het detail te bekijken . Informatie rond de infodagen op de faculteit Farmaceutische Wetenschappen.


Infodagen ugent

De infodagen van de bacheloropleidingen economische wetenschappen (EW), toegepaste economische wetenschappen (TEW), . Sommige master(na-master)opleidingen hebben een afzonderlijke infodag voor studenten die rechtstreeks of via een schakel- en of voorbereidingsprogramma . Kon je niet aanwezig zijn op de infodag ? Dan biedt de bachelorbeurs je nog een kans: je vindt er alle opleidingen samen. Verdere informatie volgt later. Heb je de infodag bio-ingenieur gemist? Bekijk hier de opname van de algemene infosessie over de opleiding in de bio-ingenieurswetenschappen! SIMON, Open Lessen, Try- outs, SID-ins, infodagen.


Er zijn twee soorten informatiedagen, deze georganiseerd door de Vlaamse overhei en deze door de universiteit. Voor elke bacheloropleiding van de UGent is er een infodag. De opleiding wordt meestal ook tijdens de infodagen op de verschillende . Toekomstig student aan de UGent en interesse in onze opleiding? Wow, wat een opkomst op de eerste infodag voor de Bacheloropleiding Geneeskunde aan de Ugent ! Het auditorium zat afgelopen weekend afgeladen vol:. INFODAGEN Kom alles te weten over een specifieke opleiding.


Het ideale moment om cursussen in te kijken en . Dierkunde van Antwerpen en . Voor alle studenten uit deelnemende instellingen. Voorbereidingsdag Antwerpen. Ik ben naar de open lessen van UGent gegaan, ik ben naar de infodagen van UGent gegaan, ik heb gesproken met mensen die psychologie . De Universiteit Gent organiseert voor iedere opleiding een afzonderlijke . De UGent Campus Kortrijk biedt opleidingen tot industrieel ingenieur aan met een unieke invulling. Aan de UGent betekende die mentaliteitswijziging dat ze nu naast klassieke kanalen als infodagen en brochures ook advertentie- en . Associatie Universiteit Gent.


De infodag bio-ingenieur maakte het verschil: dit was wat ik wou gaan studeren! Na een doctoraat en een postdoctorale positie aan de UGent wou ik specifiek . Voor hen is de Universiteit Gent een logische keuze: het is een van de grootste,. U vertegenwoordigt de opleiding op SID-Ins, infodagen , etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts