maandag 31 december 2018

Glasbol tongeren

Dat is het aantal glasbollen dat in de Imog-regio straten en pleinen siert. Een korte rekensom maakt ons duidelijk dat er zo tot glasbol per 1. Een glasbol of textielcontainer in mijn buurt. Inwoners die ten gevolge van een verhuizing binnen of naar de gemeente geen beschikking hebben over een gft-container kunnen bij de stad Tongeren een . Glas brengt u naar de glasbol , textiel naar een container. Glasbollen zijn sluikstortgevoelige plekken. Hasselt (56), Maasmechelen (53) en Tongeren (33) voeren de lijst aan van meest actieve . Oude baan (enkel glasbollen !).


Kerk Terkoest (Pastoriestraat). Kapel hoek Lindestraat - Kapelstraat. Wit glas in de witte bol, gekleurd glas in de groene bol. Die twee soorten glas worden ook apart opgehaald.


Bekijk hier alle locaties met glasbollen. Ontbrekend: tongeren Sluikstorters geïdentificeerd door middel van mobiele camera. KLJ-lokaal in Kortessem ter hoogte van de glasbollen. De oude bovengrondse glasbol werd weggenomen. Het is de bedoeling om op termijn alle bovengrondse bollen te vervangen door . Gooi uw holglas in de glasbol en laat geen ander afval rond de glasbol slingeren.


HOUTHALEN-HELCHTEREN - Aan de glasbollen in de Springstraat wordt geregeld vuil gestort (foto). Met zelfs de aanwezigheid van ratten tot . NEERPELT - De huidige glasverzamelcontainers verdwijnen uit het straatbeeld en worden vervangen door nieuwe glasbollen : witte en groene . In de Stadionlaan werd vuilnis achtergelaten in de directe omgeving van de glasbollen ”, gaat Van de Sande verder. Op de Gansdijk werden . Het meldpunt van stad Tongeren kreeg vandaag de 20.


Het ging om een sluikstort aan de glasbollen op De Locht . De stad Tongeren zet al langer heel actief in op handhaving, ook . Alle mono- glasbollen worden vervangen door duo-exemplaren. Brussel, Leuven en Tongeren. U kent het fenomeen: naast een glasbol moeten maar enkele lege. Gemeenten hebben buik vol van de glasbol. In Tongeren wordt het stadscentrum door SUEZ-personeel manueel . De betrouwbare partner in containers en recyclage in Genk?


Containerservice Gielen biedt een all-in service voor particulier en bedrijf. U kunt nu terecht bij de glasbollen op de parking van OC Berenhof en . NEOS Tongeren noditg alle gepensioneerde uit op een voordracht gegeven door Sabine De Vos op. Glazen flessen en bokalen, leeg en uitgespoel zonder doppen of deksels, kan u deponeren in een glascontainer of glasbol. U kan er wit of gekleurd glas . Gooi uw glazen flessen en bokalen in de glasbollen of breng. Gasthuisbosdreef Tongeren.


In Vlaanderen is dat bijna drie keer meer dan in Tongeren. Organisatie: Kiwanis Tongeren Ambiorix. De glasbollen en textielcontainers zijn.


In samenspraak met het Belgisch Centrum voor Geleidehonden te Tongeren , hebben vrijwilligers een actie opgestart om de vereniging op een ludieke manier. Errond werd een bloementapijt aangelegd en de glasbollen werden opgefleurd .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts