woensdag 24 oktober 2018

Afs gastgezin

Afs gastgezin

FAQ over gastgezin worden bij AFS voor buitenlandse jongeren die een schooljaar naar Nederland komen. Worden gastgezinnen betaald? Hoe heeft jouw ervaring als AFS - gastgezin een impact gehad op jou en je gezin?


Vier AFS - gastgezinnen vertellen over hun ervaringen. Haal jij ook de wereld in huis?

Afs gastgezin

Beleef het leven als gastgezin! Ze gaan hier naar school en verblijven volgend schooljaar in een gastgezin. AFS biedt in regio Noord-Antwerpen dertien gezinnen de kans om . AFS is een non-profit organisatie.


Via AFS kunnen jongeren deelnemen aan een high school programma in het buitenland en kunnen families gastgezin. Op het eerste zicht lijkt het engagement dat AFS van haar gastgezinnen verwacht niet (meer). Zoals ieder jaar zoekt AFS Intercultureel Leren enthousiaste gastgezinnen om tijdens het schooljaar een buitenlandse scholier in huis te nemen.


Ik heb interesse oNaar het buitenland te gaan met AFS.

AFS -vrijwilliger te worden in Vlaanderen. Ga naar school in het buitenlan word gastgezin of doe vrijwilligerswerk. Spring in een nieuw avontuur als gastgezin ! Dat is het concept van de organisatie AFS. Zij begeleidden uitwisselingsprojecten met . AFS infoavond - PROEF -tweede rekrutering. Als gastgezin haal je de wereld in huis.


In augustus verwelkomt AFS 1jongeren van over de hele wereld die op uitwisseling komen naar . Heb je altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat in een Mexicaans gastgezin ? Manon vertelt je er graag meer over! Misschien kriebelt het bij jou ook al . Is de wereld altijd al je achtertuin geweest, maar houden een huis, je carrière of je kinderen je even in België? Samen met AFS (Internationale vrijwilligersorganisatie) zijn we op zoek naar een gastgezin voor Oscar. Hij komt in ons centrum . Deze pin is ontdekt door Tamara Genar.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

Afs gastgezin

AFS zoekt in de regio Mechelen-Duffel twee gastgezinnen voor jongeren die vrijwilligerswerk komen doen. This is AFS Gastgezinnen by Mediaraven vzw on Vimeo, the home for high quality videos and the people. Stream AFS Pare by AFS from desktop or your mobile device.


Pare uit Thailand doet een oproep. Ontdek een nieuwe wereld samen met je familie en vrienden zonder lange vluchten, hoge reiskosten of strakke reisplanning. De contacten met AFS -familieleden zijn haar dierbaar. Haar Amerikaanse gastgezin heeft ze na haar uitwisseling in de jaren zestig nog . Een aantal zoekt nog een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts