woensdag 17 oktober 2018

Frietkot aan huis

Wij komen tot bij jou met onze mobiele frituur aan huis. Ieders budget hebben wij een gepaste formule. Frit-uurtje - mobiele frituur voor alle feesten, evenementen en uitvaarten.


Op vele feesten verzorgen ze heerlijke snack en heerlijke frietjes. Binnenkort een feestje?

Laat uw gasten smullen van onze lekkere frietjes bij u thuis of op verplaatsing. De lekkerste frieten aan huis. SnackShack is een vintage frietkot uit Limburg dat voor jou frietjes komt bakken!


Onze stijl staat voor gezellighei plezier, . Welkom bij Happy Friet, uw frituur aan huis ! Bij ons kan u terecht voor uw receptie, opendeurdag, buurtfeest, verjaardag, . Mobiele Frituur Heeft u iets te vieren?

Dan kan je bij het frietkot op uw feest terecht. Laten we eerlijk zijn de frietjes van de frituur smaken toch het best. Zeker de frieten van bij Frituur Natalie. Een frietkot aan huis ? Ben je in Maasmechelen bezoek dan zeker ook eens . Mobile frituur Pro-frit op uw feestje, Babyborrel, trouw of.


Wij zorgen voor vriendelijke bediening, Lekker eten, en voldane gasten! Vraag naar jou vrijblijvende . Ik kom naar u toe, ook aan huis ! De Tempelier is een dynamisch cateringbedrijf met meer dan jaar ervaring, actief over heel Belgie tot zelfs in het buitenland. Het verzorgen van feesten en . Dan ben je bij frituur Pom De Tair aan het juiste adres.


Bij levering aan huis geldt een minimum bestelbedrag van € 100. Hier ben je aan het juiste adres voor overheerlijke snacks in huis bereid. Tienen doet u met plezier bij Frituur Davy.

Overloop de kalender van de standplaatsen. Zin in lekkere frietjes? We zullen je verwennen met allerlei lekkernijen. Bij Feestsnacks zit je goed!


Frietkot aan huis

Wij bereiden de lekkerste verse Belgische friet en snacks of hamburgers op jouw feest of evenement. Laat uw frietjes aan huis leveren door Tpleintje tollembeek. DI-WOE-DO-ZAT: 17u - 22u. Reinaert Catering bakt op uw feest verse frietjes en frituursnacks in hun mobiele frituur ! Met hun mobiele frituur komen zij ter plaatse en zorgen zij voor een . Kent u De Friet Otto al? Deze mobiele frituur uit Voorde – Ninove is de ideale oplossing voor catering voor particulieren en bedrijven: recepties, privé- en . Ervaar onze passie voor het vak.


Onze formule is zowel geschikt voor een familiefeestje, verjaardag, babyborrel of vrijgezellenfuif,. FRITUUR - BROODJES - SALADES Openingsuren : Maandag en dinsdag gesloten Woensdag tot en met zaterdag van 10.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts