woensdag 1 augustus 2018

Vouwwagen dealers nederland

U huurt bij ons al een camper vanaf € 49- euro. Super fijne compacte buscamper met sterke 2. Wij verhuren onder meer de . In principe verhuren wij minimaal voor dagen, maar in overleg is in het laagseizoen korter te huur. Goedkoop een camper huren ? Geniet van een kampeervakantie en kies uit voordelige campers voor tot personen.


Volledig uitgerust en allrisk verzekerd. Hier vindt u een overzicht van onze verhuurmodellen van campers. De gezinscamper voor maximaal personen bevat slaapplaatsen.


Wil je op reis met de vrijheid van eigen vervoer en altijd een plek om te slapen, eten en douchen? Bekijk ons aanbod aan campers. Wilt u voordelig een camper huren in Nederland? Gezellige familiecamper tot personen met alkoofbed en stapelbed achterin.


Kies er dan voor om een camper te huren in Denver. Uiteraard afhankelijk van het type dat je kiest, van tot personen , kan het formaat immens zijn. Zes persoons camper huren. Wij zijn de camper specialist voor camper huren in Nederland.


Type 07: ruime Alkoof camper (2- personen ). Camper huren Nederland. Afhankelijk van het model zijn onze luxe campers voor verhuur geschikt voor maximaal of personen. De huurprijzen zijn inclusief wegenbelasting, . Veel gezellige en ruime zitplaatsen, voor personen om te eten, totaal . Luxe Premium Plus Integraal camper (L VAutomaat) met slide outs (2- personen ) Prijs op aanvraag! Bij ons kunt u een camper huren voor tot personen. Met Youngtimer camper verhuur is het de eenvoudigste manier om kennis te maken.


Vouwwagen dealers nederland

Mogelijkheid voor een kleine- of grote. Slaapplaatsen: alkoof bed voor personen , dinette om te bouwen voor 2 . Mobilhomes en caravans huren in België met de volgende eigenschappen: Minimaal zitplaatsen en Minimaal. Luxe en ruime persoon Motorhome.


Fietsendrager Luifel Milieu: Euro alle. We verhuren de Hymer C5alkoofcamper met accomodatie tot en met personen. Een jonge luxe camper huren. Met 1pk en met rijbewijs. Onze LUXE camper heeft een uitgebreid inventaris voor personen ! De Knaus Traveller is een stabiele, stijlvolle camper voor 2- personen met alkoof.


Vouwwagen dealers nederland

De campers van Ottenhome Heeg brengen u naar uw bestemming! De standaard huur camper biedt plaats voor maximaal personen en de large camper biedt slaapplek voor maximaal personen en heeft een vast bed . Zitje voor 5- personen met draaistoelen in de cabine. Huur een ruime alkoof camper bij Yoepie!


De alkoof is een efficiënt ingerichte camper met een handige nis boven de. Als basis dient de sterke 1pk Euro motor, die met zijn nieuwe chassis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts