donderdag 23 augustus 2018

Houten kistje met vakken

Genenhouten kistje voorzien van een. Een kist met evengrote. De kist is 2x 1x cm. Gemaakt van blank hout. Rayher hobby materialen. Kistje met (kleine) vakjes.

Houten kistje met vakken

Niet geschikt voor theezakjes maar heel leuk als opbergdoos voor kraaltjes of iets dergelijks. Vind hout vakjes op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. HOMCOM Boekenkast met vakken wit hout x 2x 1cm.


Houten vintage kistjes met krijtbord vakje. Kist Rechthoek Met Vakken. De theebox heeft een mooie elegante uitstraling. Met vakken kun je altijd je favoriete theezakjes opbergen. De prachtige opgelegde letters maken de .

Bekijk onze houten krat vakken selectie voor de allerbeste unieke of custom. De theedoos van Bredemeijer is gemaakt van glas en naturel gekleurd hout. Mooi theekistje van hout met twee vakken en een mooie sluiting.


Versier het theedoosje met de. Eene schrijfkassette, bis anders. Het kistje heeft een goudkleurige sluiting. De houtwagen heeft een groot assortiment houten kistjes met vakken.


We hebben een groot gamma aan houten kistjes en doosjes. Doos met Vakken voor Sokken en Ondergoed. Thee doos van hout met vakken cm. Plastic Doosje Met Twee Vakken - Paars - Paars.


Mooi plat oud houten kistje met vakverdeling. Oud robuust houten spiegelkistje. Binnenin één groot vak en twee kleine vakjes. Leuk zoals op de foto met oude medicijnverpakkingen en flesjes. Deze schitterende houten kistjes met opdruk, zijn bij uitstek geschikt om een.


Houten kistje met vakken

Let op de kist kan afwijken van de kist op de foto, s de kist is met vakken en. Twintig kistjes met Cigaren, à 25o stuks ieder.

Unsubscribe from Ruud Wijers? Onze fabriek levert u de beste houten theedoos met topkwaliteit en een . De eenvoudige blank houten wijnkisten zijn ideaal voor als u grote aantallen afneemt. Wijnkist 1- vak met schuifdeksel.


Art Deco box (doos) van eikenhout met twee vakken. Leuke opbergdoos voor lepeltjes of sieraden of als naaidoosje. De maten van het art deco kistje zijn als . Hexagonale doos van licht hout met magnetische sluiting, binnenmaat 15xcm. Verschillende-soorten-kleuren-thee- bloempjes-blaadjes-kruiden-in- houten - kistje -met-vakjes.


Witte theedoos rechthoek met de tekst I love TEA en vakken. Kies bijvoorbeeld een stoere houten kist of strakke metalen kist. Natuurlijk vind je bij ons altijd kisten en dozen voor de allerlaagste prijs. Kwantum, daar woon je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts