dinsdag 28 augustus 2018

Weer normandie juni 2019

Weersverwachting tot dagen vooruit voor Normandie. Reizen weer en klimaat. Lees een overzicht over het klimaat. Alles over het weer in Normandië.


Het actuele weer , de weersverwachting voor vandaag en morgen, tot dagen vooruit.

Weer normandie juni 2019

Voor regen, zie de regenradar. Gemiddeld hebben deze maanden acht uren met zon per dag. Voorbereidingen op het weer tijdens D-day.


Ook weer nieuwe vrienden gemaakt o. Sanne Kreijmborg Kreijmborg en Lars Kreijmborg. Normandië en de landingen zo vlot mogelijk te laten verlopen. Juno Beach en Gold Beach om zo uiteindelijk weer in de buurt van Arromanches te komen.


Het weer als tegenstander op D-day.

Echter elk jaar rondom juni ,vinden er bijzondere herdenkingen plaats. Kyra werd dol enthousiast. Hoewel de Engelsen het gebieden daarna weer terug veroverden, was het het jaar. Zo weer terug op het honk na een paar intensieve dagen in Den Bosch. Dit is nog niet helemaal naar onze wens, dus morgen komt de aannemer weer langs.


Colleville-sur-Mer brengen het verleden weer even heel dichtbij. En het weer is te vergelijken met dat in Nederlan maar dan een . NORMANDIE informatie over weer , klimaat , temperatuur en de beste reistijd. De gemiddelde dagtemperatuur in de maanden mei en juni ligt rond de 15°C, in juli en augustus rond de 25°C en in. De Duitsers betaalden er ook nog eens veel geld voor, dat weer in het Britse leger kon worden geïnvesteerd.


Weer normandie juni 2019

En nu maar hopen dat er niet weer een parachutist aan de . Ze werken dan weer verder aan de restauratie van een GM- truck met een compleet veldhospitaal. Of lees alles over het klimaat van Frankrijk op Weersvoorspelling. In juni en juli schijnt de zon het meeste, met een gemiddeld aantal uren zon van 9-10 . Wie weet hoe gauw onze jongens weer terug zijn!


Maandag juni Gister een gezellige avond gehad met Jan en. Toch doe ik het weer ieder jaar.

Marijke had pasta gemaakt en zo hebben we gezamenlijk weer lekker buiten gegeten. De blokken liggen er nog steeds, dan weer in zee, dan weer op het droge, afhankelijk van het tij. Vijfdaagse teken- en schildercursus op het schitterend gelegen Château Le Nouillon. Vandaag vloog Beerens, net . Zwaar bewolkt en van tijd tot tijd regen.


Langs de kust kans op een bui. Ook donderdag perioden met regen. Wij gaan meestal in september naar Normandie en Bretagne en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts