woensdag 25 juli 2018

Houten kistje met gleuf

Super leuk houten kistje met een gleuf voor bijvoorbeeld enveloppen en slotje aan de voorzijde. Houten kistje met gleuf in de bodem. Vergelijkbare advertenties. Ringenkistjes om een lief bruidsmeisje of bruidsjonker mee naar het altaar te laten . Gebruikt door een leidse slager om distributiebonnen in te doen.


Voorzien van een slot en sleutel. Afsluitbare bruiloft houten post box met sleuf en sleutel Lock-bruiloft-gastenboek- kaarten drop in geheugen vak-gepersonaliseerde aanwezig verlaat krans. Elegante houten kistje dte bvedrukkenn met foto, tekst of ontwerp dat u wilt. Ze zijn gemaakt van natuurlijk hout en zijn in full colour bedrukt. Ze zijn multifunctioneel en perfect om je huis op een unieke manier mee in te richten.


Ontbrekend: gleuf Verslag betreffende het gehouden onderzoek en de. Na deze bewerking moet het zout door vultoestellen in houten kistjes verpakt. Die rand is voorzien van vier gleuven die door schuiven gesloten kunnen worden en.


De geheele toestel wordt bij het kompas in de houten doos geborgen. Op zoek naar een mooi houten. Alternatief gastenboek houten hartjes. Van kleine opbergkistjes tot grote dekenkisten en speelgoedkisten.


Gemaakt van diverse materialen, zoals riet of sloophout. De meeste zijn afgewerkt met mooi . Laat je bestelling thuisbezorgen of haal hem gratis op in een HEMA-winkel. Star remedies ml houten kistje groenvoor star remedies ml houten kistje Er . Los kopstuk van ivoor met aan de onderkant een gleuf. Bestel nu online je geldkistje bij Geldkistje.


Voor 22:bestel morgen in huis. Vanaf €5- gratis verzonden! Steigerhouten enveloppenkist voor op uw bruiloft, model OPEN. We hebben een groot gamma aan houten kistjes en doosjes. De kistjes zijn allemaal van onbehandeld hout , zodanig dat ze gemakkelijk bewerkt kunnen . Gleuf in middelste doos voor de enveloppen en kaarten.


Een houten kistje met gleuf of metalen geldtrechtertje aan de bovenzijde enijzeren hang- en sluitwerk. Met handvat, of hangend aan de muur met een ketting, . Balkje met gleuf voor foto of kaart en houten blokjes. Het deksel is draaibaar zodat de gleuf voor de muntjes toegankelijk wordt.


Theekistje van grenen blindhout met mahonie fineer en een metalen slotje. Doosje in prima staat, in massief hout , handwerk uit afrika of azie (? ), Herkomst is mij onbeken afrika of azie .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts