donderdag 19 juli 2018

Bierfiets verboden

Bierfiets verboden

De bierfietsexploitanten verlegden hun . Toegestaan is namelijk 1. Ondanks de zorgen van de PvdA over de overlast van de bierfiets in West, komt er vooralsnog geen verbod in het stadsdeel. Een bierfiets is een soort tandemfiets waarop een toog is gemonteerd. Het grootste deel van het centrum binnen de Singelgracht is verboden voor de bierfiets.

In West komt voorlopig geen verbod op de bierfiets. In delen van Oost wordt de bierfiets wel verboden , zoals in het centrum. Het verbod op bierfietsen in het centrum blijft bestaan.


Bierfiets verboden

Dat heeft de Raad van State deze week besloten in een zaak die was aangespannen . Vorig jaar kreeg de gemeente . Vanaf juli is de bierfiets verboden in het hele centrum en delen van Oost. Vrees is dat daarna massaal wordt uitgeweken naar West, waar het op zaterdagen . Wie volgend jaar nog met een groep vrienden aan het bier wil op de fiets, heeft pech.

Per januari is de zogeheten bierfiets verboden in de . AMSTERDAM - AMSTERDAM Het moet eind dit jaar echt afgelopen zijn met de bierfiets. Bierfiets vanaf november echt verboden. Aangezien zij hun bierfietsen in het centrum hebben gestal moesten ze over verboden terrein uitwijken naar buurten waar de bierfiets wel is . In navolging van stadsdelen Centrum en Oost wil de PvdA dat ook in West de bierfiets verboden gaat worden.


Uit alle hoeken komen veel meldingen van overlast binnen, die te maken hebben met de bierfiets. Volgens de partij zorgen de . Het gaat om wildplassen, versperring van . Een BOB bestuurt de bierfiets zodat de hele groep kan genieten van een leuke tour. De fiets is in het centrum Amsterdam verboden , maar er zijn meer dan . In Amsterdam wordt het gebied waar de bierfiets niet meer welkom is, flink uitgebreid.


Per juli gaat het verbod ook gelden in het oostelijk deel . De gemeenteraad wil nu ook proberen om de bierfiets te weren uit andere. Grappen en grollen zijn prima maar de overlast in de hoofdstad werd de bewoners te . Maar binnenkort hoef je gelukkig niet meer over je schouder te kijken. Burgemeester Van der Laan wil de bierfiets vanaf november verbieden in het centrum van Amsterdam. Dat schrijft hij in een brief aan de .

Bierfiets verboden

Vraag Bij ons is er discussie over het rijden met een bierfiets. Vanaf november verboden in Amsterdade bierfiets. Revu reed een dagje mee.


Een overkokende woningmarkt, liquidaties aan de lopende . De zogeheten bierfiets mag niet meer op de weg rijden in de huidige omvang. Dat blijkt uit een uitspraak van de . Dat is het gevolg van het feit dat exploitanten van de bierfiets het . In het historische centrum van Berlijn mag de bierfiets niet meer rijden. Ook de regeringswijk in de Duitse hoofdstad is verboden terrein geworden voor het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts