dinsdag 16 januari 2018

Houten krat

Rob Drijvers wijnkisten, voor het op maat maken van houten wijnkisten. Prachtigen kisten met draaideksel. Bewaar hierin alle mooie spullen van jullie kindje!


Check het By Woodz lookbook opdrukken voor alle mogelijke opdrukken. Altijd een unieke verrassing?

Houten krat

Bestel hier uw houten krat met opdruk , sowieso een origineel cadeau! Vele opties mogelijk, verschillende kleuren, evt. Geef uw boodschap nog meer waarde met een luxe brochurekist op maat.


Hello and happy Monday to you! Deze herinneringsdoos met foto of geboortekaartje is eent. Houtmeid drukt jouw foto op hout. Collectie houten blokken en kaarten met quotes.


Houten geboortekaartjes en trouwkaarten.

Houten krat

Wil je een wijnkist met logo bedrukken ? We hebben mooie exemplaren, die allemaal bedrukt kunnen worden met jouw reclame. Al vanaf bij 1stuks. In de houten doos kunnen alle . Mooie houten kist met tekst america. Leuk voor in de woonkamer of kinderkamer om speelgoed in te doen. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.


Ophalen mag,versturen kan momenteel met korting via dhl kk. Laat dan een houten wijnkisten bedrukken met een foto, logo en tekst. Bestel gelijk een fles rode, rosé of witte wijn erbij. Bedrukking speelgoedkist.


De ongeschilderde kisten kunnen knopen of vullingen in het hout bevatten. Een leuke tekst op een wijnkist? Laat een prachtige houten wijnkist bedrukken met uw naam of tekst! Diverse designs en in twee formaten.


Stoere zwarte kist met opdruk in het grijs.

Houten krat

Kist is voorzien van een kistoverval. Aan beide zijden een handvat. Leuke kist voor bijvoorbeeld een jongenskamer. Leuk als traktatiedoos, geschenkdoos, bewaar- of herinneringendoos.


Kan gevuld worden met . We hebben het kistje met de teksten Provence, Savon de Marseille en met Herbes de Provence. De houten opbergdoos heeft een uitschuifbare deksel en twee handvatten. Vul je bedrukte wijnkisten met twee mooie flessen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts