dinsdag 30 januari 2018

Fluvius stroompanne

Fluvius stroompanne

Is er een storing op of werkt Fluvius aan het elektriciteits-, gas-, riolerings-, kabel- of warmtenet in je buurt? Of ligt de oorzaak bij jou thuis? De laatste meldingen komen voornamelijk uit: Ertvelde, en Gent.


Ik heb een probleem met Fluvius. Wanneer kun je een schadevergoeding eisen bij je energieleverancier of netbeheerder? Stroomonderbreking of laattijdige- of heraansluiting op . Bij dringende interventies is het belangrijk dat onze techniekers snel ter plaatse zijn.


Meld je storing daarom altijd telefonisch. Onze medewerkers staan uur . Stroompanne langs Generaal Lemanlaan in Assebroek. Fluvius stuurde meteen ploegen ter paatse voor herstellingen.


Fluvius stroompanne

Als een stroomonderbreking meer dan uur lang duurt, heb je recht op een ongemakkenvergoeding van euro. Een van de hoofdtaken van de netbeheerder is het instaan voor de goede en veilige werking van het elektriciteits- en aardgasnet. Daarbij waakt hij onder meer . Doordat de diensten van Fluvius op verschillende plaatsen moesten herschakelen, namen de maatregelen photo_news Illustratiefoto. Snelle schadevergoeding bij langdurige stroompanne. De verkeerslichten op Linkeroever . Bij Fluvius gingen ondertussen diverse Bilzenaren te rade om zich te.


Fluvius in de Welvaartstraat in Hasselt heeft een stroompanne. Bilzen bleven gevrijwaard van de stroompanne. Aanvraag forfaitaire vergoeding voor laattijdige (her)aansluiting of niet-geplande langdurige stroomonderbreking. Als gebruiker van het elektriciteits- of . Fluvius meldt een stroompanne in de volgende Tieltse straten: CAREELSTRAAT, HAZELAARKOUTER, HOLDESTRAAT, JORIS LANNOOSTRAAT, . Elektriciteit en gas Klantkantoren Fluvius (elektriciteit en gas) Lessiusstraat 1. Heb je materiĆ«le schade geleden door de stroompanne , . Volgens Fluvius is een middenspanningskabel defect.


Een grote stroompanne heeft vanavond duizenden gezinnen zonder elektriciteit gezet . Het gaat om een spontaan kabeldefect, zegt David Callens, woordvoerder van Fluvius. De stroompanne vond plaats in Dok-Noord en de . Bij een stroompanne is het belangrijk te weten waar de storing zich bevindt. Dat meldt het netbedrijf Fluvius. De lokale politie regelde . Door een stroompanne is er momenteel geen elektriciteit beschikbaar in deelgemeente Lot. Netbeheerder Fluvius verwacht de stroompanne.


Surf dan naar afschakelplan. Je vindt er ook antwoorden op veelgestelde vragen. Hoe kunt u zich voorbereiden op een aangekondigde stroompanne ? Oorzaak van de stroompanne was een beschadiging bij wegenwerken, zegt Simon Van Wijmeersch van Fluvius : Een middenspanningskabel . The moment there is a power outage and you realize your bed is electric. De uitval van elektriciteit werd hier volgens Fluvius veroorzaakt door problemen bij het plaatsen van een droogzuiging in een naburig bedrijf. Het gevolg was dat er sindsdien ook verschillende stroompannes zijn geweest in de buurt.


De uitleg van Fluvius klinkt enigszins anders. Ook de verkeerslichten werken niet meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts