vrijdag 20 oktober 2017

Kistje met vakjes

Kistje met vakjes

Klein kistje met gelijke vakken. Houten kist met vakjes. Een kist met evengrote vakjes. Handig voor het bewaren van kralen,. Rayher hobby materialen.

Kistje met (kleine) vakjes. Niet geschikt voor theezakjes maar heel leuk als opbergdoos voor kraaltjes of iets dergelijks. Bestel nu online je opbergdoos met vakjes in diverse kleuren en afmetingen bij Opbergdozen. Ook Bedels, Horloges, Leren tassen, Parfums en . Vind kistje met vakjes op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Tekenkist zonder vakjes. Leuk brocant kistje met vakjes en mooie afbeelding.

Kistje met vakjes

Af te halen in Stabroek. Check ook zeker de andere artikelen die ik te . Een zeer Antiek kistje , waarin verschillende vakken , wier deksels met in hout gesneden figuren kunstig bewerkt zijn. Eene schrijfkassette, bis anders. Het kistje heeft ouderdomsbeschadigingen.


Category: keuken benodigheden. Еen Camera-Lucida in mahonyhouten kistje. Hier zette hij zijn kistje op en nam toen enige ogenblikken rust, want hij merkte. Een fraaije goed werkende ronde engelsche Barometer. Een Alidade en Planchet, in kistje.


Je vindt het bij Lobbes. Rechthoekig grijs metalen kistje van zink met vakjes. Vakjes voor het thee kistje. Helaas is mijn voorraadje noten hout op. Nieuwenhuyzen door Tetar van Elven.


WIS- EN ZEEVAARTKUNDIGE INSTRUMENTEN, ENZ. Verschillende-soorten-kleuren-thee- bloempjes-blaadjes-kruiden-in-houten- kistje-met-vakjes.

Vierkant grijs metalen kistje met vakjes. Volg de instructies om het kistje zelf te bouwen en versier de bovenkant. Leg je eigen schrijfspullen, minipoppetjes of wat je maar wilt in de aparte vakjes en . Ik was op wat filmpjes aan het kijken en zag dat er nog twee vakjes in het kistje zaten.


Even mijn eigen kistje erbij gepakt en ja, verhip ! CHIRURGICALE INSTRUMENTEN, Enz. Dit juwelenkistje is voorzien van diverse vakjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts