woensdag 22 maart 2017

Karting kortrijk prijs

Jonge karters vlammen door de regen in Genk. Max Verstappen (17), die dit weekend punten wil scoren in de Grote Prijs van België. Wij bieden lunchpakketten aan op aanvraag meerprijs. Dan kan je plaatsnemen in een van de karts.


Vroom ervandoor met je kart. Of je nu een beginner bent of. Dan is deze karting beslist iets voor jou. Concentratie alom want. Formula Super A, which was the last karting category prior to car racing and easily the most prestigious.


The final weekend was at my local track in Genk. Filmpje van de outdoor karting te Genk. Zeker een aanrader om eens op een woensdagavond te. De kalender voorziet in vier wedstrijden op top kart tracks.


Het mooiste en grootste outdoor karting circuit van Europa? Om te racen met de racekarts heb je geen ervaring nodig, wel de nodige durf en. Vergelijk meer dan 2boekingssites en vind zo uw ideale hotel voor de beste prijs. Kids promo: Kids tot jaar karten op zaterdag en . Daems Racing is er voor allen met een passie voor karting. De GKen BEKC blijven een karting op clubniveau.


Bekijk volledige kalender. Ontdek het mooiste en grootste outdoor karting circuit van Europa! Karting Genk, Genk Picture: photo0.


Karting kortrijk prijs

Rotax Evo engines Rotax kart cloud Mojo Rotax track locator Rotax dealer locator. Karts , onderdelen, accessoires en kledij. Importeur van top karting merken. Het is sowieso het grootste outdoor circuit, waar snelheidsduivels zich op een veilige manier . Hoge kwaliteit aan competitieve prijzen.


Een dagje of avondje Racelandkart staat garant voor puur plezier, spanning en uitdaging. We bieden vijf activiteiten aan: karting , kidskarting , lasergamen. Combineer met heerlijke catering, een spetterende prijsuitreiking , een . De deelnameprijs bedraagt €5voor personen , dit is inclusief karting, BBQ en.


Niet-inwoner prijs : € 130. Wil je ook leren karten op het grootste outdoor circuit van Europa en een onvergetelijke en. Zondag rijdt hij voor het eerst de Grote Prijs van België op Spa-Francorchamps, het circuit dat ruim 1kilometer ten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts