donderdag 16 maart 2017

Brievenbusdoos met bovenklep

Makkelijk en veilig verpakken met een brievenbusdoos met klep. Eenvoudig te sluiten zonder tape. Kijk snel in de webshop voor de mogelijkheden. Een ideale verpakking voor webshops, e-commerce en online . Binnenmaten zijn 2x 1x mm. Een brievenbusdoos is ideaal omdat deze aan de brievenbus normen voldoet van PostNL, waardoor het lage bezorgingstarief van toepassing is.


Brievenbusdoos met bovenklep

We zijn dé webshop voor bedrijven die maatwerk of standaarddozen nodig hebben . Alleen de witte brievenbusdoos met bovenklep K(het kleine vierkante doosje 100x100mm) is iets smaller dan de minimum norm van Post. Laat brievenbusdozen met bovenklep bedrukken met jouw unieke logo bij Drukwerkdeal. Onze brievenbusdozen met bovenklep zijn beschilbaar in 4 . Verzend je kleding of brownies per post, gebruik dan een doosje met bovenklep.


De witte Abrievenbusdoos is een betaalbaar en betrouwbaar verzendmiddel voor al jouw kleinere producten. De doosjes zijn ondanks het gewicht van slechts. Zoekt u brievenbusdozen die eenvoudig te openen zijn? Bekijk dan onze brievenbusdoos met bovenklep ! Kies voor een brievenbusdoos en bespaar direct op uw portokosten. De brievenbusdozen zijn gemaakt van stevig karton, voldoen aan de normen voor . Verstuur producten voordelig met een brievenbusdoos.


Brievenbusdoos met bovenklep

Wij bedrukken de doos met jouw logo of ander ontwerp. Zo wordt je product niet alleen veilger . Stuks en meer € p. Bruin en wit golfkarton met bovenklep. Deze bruine extra platte doos is aangepast aan alle genormeerde brievenbussen.


Hoge kwaliteit brievenbusdozen voor een scherpe prijs. Een postdoos die voorzien is van eigen logo en tekst. Brievenbusdozen met bovenklep. Dat noemen we herkenbaar vanaf een afstand.


Brievenbusdoos met bovenklep

Ze zijn er in wit en bruin. Standaard of luxe brievenbusdozen kopen. Vanaf cent per stuk. Bestel ook uw brievenbusdozen met bovenklep bij ons. Voor een veilige verzending van platte producten.


Verkrijgbaar in brievenbusformaat en groter. Uitpakken gebeurt in een handomdraai dankzij de handige rits in de bovenklep. Laat je logo op onze brievenbusdozen met bovenklep drukken.


Een groot voordeel van een brievenbusdoos is dat uw pakketje altijd bezorgd kan worden, ook als de ontvanger niet thuis is. Heeft u een product dat in de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts