maandag 20 maart 2017

Aanvullende verzekering

Bij Just vinden we dat je een aanvullende zorgverzekering alleen neemt voor als jou onverwachts iets overkomt. Dan zijn we er voor je. Just Live is de aanvullende verzekering voor als jou iets overkomt wat je niet kon voorzien.


Bijvoorbeeld een ongeluk of ziekte. Fysiotherapie, bril en contactlenzen of alternatieve geneeswijzen meeverzekeren ?

Aanvullende verzekering

Vergelijk onze aanvullende verzekeringen en bereken uw premie. Goed om te weten over de aanvullende verzekering. Hoewel in Nederland alleen de zogenaamde basisverzekering bij wet verplicht is , zijn er steeds meer mensen die beslissen om een aanvullende. Bekijk nu onze scherp geprijsde verzekeringen.


Regel alles makkelijk online. U kiest uit drie aanvullende verzekeringen. Je zorgverzekering uitbreiden?

Kies aanvullende verzekering en vergoedingen voor fysiotherapie en tandheelkunde. Met een aanvullende verzekering krijgt u zorg vergoed die niet in de basisverzekering zit. Een aanvullende verzekering is handig als je zorgkosten verwacht die de basisverzekering niet vergoedt. Bij OHRA heb je keuze uit aanvullende . Informatie over onze aanvullende pakketten en de voorwaarden. Onze aanvullende verzekeringen zijn verrassend compleet én scherp geprijsd - AV Compact . Vind een aanvullende verzekering en bereken snel uw premie.


Al vanaf € per maand bent u verzekerd van aanvullende zorg die aansluit bij uw . Extra aanvullend verzekerd met de AV Extra. Veel behandelingen en kosten worden vergoed. Extra uitgebreid verzekerd bij De Friesland. U betaalt dan dus veel meer.


Aanvullende verzekering afsluiten? Een uitgebreide dekking, betekent meestal . Is een aanvullende verzekering verstandig? De basisverzekering vergoedt niet alles.

Aanvullende verzekering

Daarom kunt u uw Nationale- Nederlanden Zorgverzekering uitbreiden met een aanvullende verzekering. Kies een aanvullende verzekering voor zorg die niet uit de basisverzekering wordt vergoed. Bij Ditzo kun je kiezen uit logisch opgebouwde aanvullende verzekeringen.


Aanvullende verzekering

De aanvullende verzekering vergoedt uw specifieke wensen. Gebruik je soms fysiotherapie of draag je contactlenzen? Verzeker je met dan met een aanvullende verzekering om kosten te besparen. Bij Pro Life kunt u kiezen uit vier verschillende aanvullende verzekeringen.


Er is dus altijd een aanvullende verzekering die bij u past. Als Nederlander word je verplicht om een basisverzekering voor de zorg af te sluiten. Dit is de zorgverzekering in de . Kies uw voordelige aanvullende verzekering n ontvang korting op de basisverzekering van VGZ via . Wilt u graag een aanvullende verzekering ? Bij de IZZ Zorgverzekering door VGZ kiest u uit vier Zorg voor de Zorg-totaalpakketten, een compact totaalpakket Bijzonder Bewust, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts