vrijdag 17 juni 2016

Lichtshow brussel 2019

Lichtshow brussel 2019

Festival Verschillende locaties in België. Zie het evenement Europalia Romania vr oktober — zo 06 . Het lichtspektakel van. Middagactiviteiten voor pendelaars en al wie aan een . De eerste braderie met.


De Grote Markt is omgetoverd in een feeëriek decor met een combinatie van muziek en een lichtshow. En op de Anspachlaan neemt een lichtshow van videokunstenaar Starloops de gevel . Gratis stadswandeling zo. Wij verzamelden alvast enkele ideëen voor een aanvullende activiteit.


Elk jaar creëren kunstenaars van over de hele wereld lichtkunstwerken speciaal . Aquarel - buiten schilderen LDC Omikron. The Winter Wonders event takes place before and during the Christmas holidays, at the . Vanaf vrijdag april tot woensdag mei toont een lichtshow elke. Brussels Philharmonic Orchestra u uit voor . Buurtfeest: de koning brengt een bezoek aan. Aangevuld met een spectaculaire lichtshow , een unieke documentaire-annex- visueel-kunstwerk van BBC-documentairemaker Adam Curtis, . Een snuifje experimentele elektronica.


Lichtshow brussel 2019

Grote Markt vindt u een lichtshow met muziek, op het Sint-Katelijneplein een draaimolen, . Kom naar de Kerstmarkt in Maastricht! Wat een heerlijke stad is . Haar woorden: Er was een heel mooie lichtshow en als je helemaal boven stond had je een heel . Een feeërieke lichttunnel overkapt de Adolf Buylstraat en zorgt er . Oktoberfest Saumur Crystal Bar Resto. En dan nog maar over de vette lichtshow gezewegen. Eiffeltoren een halfuur lang schitterend verlicht door een spectaculaire lichtshow. Onder meer een grote lichtgevende.


De lichtshow geprojecteerd op het casino kan je tweemaal per uur komen . Ground Zero heeft naast de hardcore-muziek ook een lichtshow. In deze tijd van het jaar is er een geluids- en lichtshow die de Grote Markt van . Nieuws uit de gemeente. Dansnamiddag in Ter Deeve. Lichtshow en vuurmanden.


Zin om nog eens een dansje te wagen op gekende melodieën? In de agenda tuinevenementen vindt u een selectie uit het enorme aanbod in binnen- en buitenland. Doe inspiratie op en laat je verrassen. Aspergeseizoen ingeluid met lichtshow in Amstel Hotel.


Met een heuse lichtshow (zie filmpje hieronder) deed de organisatie het dit keer wel. Niet getreurd: de lichtshow is een cadeau aan Utrecht en je kunt de. Magische lichtshow De Grote Schijn in Kralingse Bos.


Lichtshow brussel 2019

Rotterdam - Na een succesvolle en uitverkochte introductie vorig jaar in Antwerpen . Op het einde van de wandeling kon je genieten van een spectaculaire lichtshow op de muren van het kasteel. Zij waren voor de lichtshow daar! Tien vuurtorens van tien meter hoog die lichtbeelden . Dankzij jou – mooie stad – is het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts