donderdag 23 juni 2016

Beste frietjes

Iets na twee uur schieten brandweerlieden te hulp om het vuur te doven. Het blussen mag niet meer baten: de frietkar brandt volledig uit. Welkom bij de snackcar veldhoven.


Frietkar Huren bij Smulfriet? Let op: reserveer tijdig!

Beste frietjes

European Ford Event The biggest event on the European mainland. Bruiloft, verjaardag, jubileum of iets anders te vieren? Wij komen op uw feest met onze mobiele snackwagen! Een frietwagen huren in Zuid-Limburg? Dan ben je bij “Frituur op wielen” aan het juiste adres!


Wij beschikken over een mooie, moderne frietwagen van waaruit . Huur onze frietkar voor het ter plekke bakken van overheerlijke frieten.

Het succesnummer van menig feest. Vind frietkar op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Vette pech voor de bestuurder van een frietkar. Zaterdagavond ramde hij een lantaarnpaal op de Schoonhovenseweg in Gouda.


Beste frietjes

Je kunt binnen uur een frietkar huren! De schrik zit er nog goed in bij Jan Hobbelink. Wij hebben meerdere frietkarren. Er volgt een keiharde klap.


Dit is alweer de derde keer dat wij aanwezig op . Hierbij behoort een frietkar boeken ook tot de mogelijkheden. Dan kunt u lekker achterover zitten en voorzien zij al uw genodigden van de smakelijkste friet en . KATTENDIJKE - Herkenning en herinnering. Dat had wel het thema kunnen zijn van het dertigjarig jubileum dat de Vereniging Dorpsbelangen . Onze compleet ingerichte snackwagens zijn te boeken voor feesten , partijen en evenementen vanaf personen. Wilt u eens wat anders op .

Jan Smeets met de gouden jaar Pinkpop jubileummunt. De frietkar van Jan Maas moest weg uit het Kees Klasen Plantsoen. Vrijdag keert de Roosendaler terug. Hij maakt gebruik van het aanbod van . Huur een frietwagen voor elk feest of evenement, wij bieden diverse pakketten voor de beste prijzen. Op zoek naar een te gekke frietkar met heerlijke Vlaamse friet en de lekkerste snacks en sauzen?


Beste frietjes

Wanneer u op zoek bent naar een frietkar in Helmond dan hoeft u niet verder te kijken dan Margaret van de Ven en Erwin van Bakel. Met hun bedrijf, Delikaat, . Tevens zijn wij ook te boeken . Maak van uw evenement een extra leuke dag of avond met een frietkar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts