maandag 25 april 2016

Toyota naaimachine oekaki

Toyota naaimachine oekaki

Deze biedt niet alleen uitgebreide . Computergestuurde naai- en borduurmachine met aanschuiftafel. Petra zien hoe ze een wolvenkop op een sweater heeft geborduurd met behulp. In rood en zwart direct leverbaar. Goed geschikt voor huishoudelijk gebruik.


OEKAKI (vrij borduren)”, waarmee u uw eigen ontwerpen. Houd uw aandacht bij het naaien wanneer u met de naaimachine werkt. De computergestuurde naaimachine kent maar liefst verschillende . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Toyota Oekaki Renaissance PE. Nu in de aanbieding van €5voor € 474de stijlvolle naaimachine - en borduurmachine oekaki renaissance van toyota zal u helpen om in elk detail . Op onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment stoffen, fournituren, accessoires en . De machine is voorzien van een mobiele. Oekaki is een computergestuurde naaimachine Doormiddel van je voetpendaal kun je sturing geven aan je naaiwerk De oekaki is in staat om uit de hand te . Met Oekaki functie: uit de vrije hand borduren met variabele breedtecontrole.


Toyota naaimachine oekaki

Naaimachine met borduurmogelijkheid. Met deze naaimachine kun je zelfs moeiteloos over lagen (jeans) stof naaien, ook met dikkere garens. Daarnaast heeft deze OEKAKI een . This set contains spools of . Soort voeding: Electrisch, Vermogen: 50 . Deze zeer luxe computer aangestuurde naaimachine kan zelfs over lagen stof naaien . Vergelijk alle toyota naaimachine onderdelen aanbiedingen van online.


Met de Oekaki naaimachines is je naai of borduurproject klaar voordat je het weet. Uit voorraad leverbaar. De naaimachines zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Levertijd: werkdagen (dinsdag). De boventransporteur zorgt ervoor dat de naaimachine de bovenste stoflaag.


Toyota naaimachine oekaki

Oekaki -functie: in de Oekaki -modus (uit de vrije hand borduren) verandert de steekbreedte door het bedienen van de voetstarter. TOYOTA OEKAKInaaimachine rood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts