dinsdag 26 april 2016

Naaimachine winkel noord holland

Onze vestiging is verhuisd. Alle machines kunt u in onze winkel ook uitproberen. Een ouderwetse handwerkwinkel. Ook voor een goed advies kunt u bij . Naaimachine in Provincie Noord Holland.


Naaimachine winkel noord holland

Uw expert op het gebied van naaimachines ! PFAFF naaimachine specialisten voor Noord Holland en omstreken. Grootste Keus-Laagste Prijs stenen naaimachinewinkels in Amsterdam- Haarlem en. NAAIMACHINE SPECIALISTEN VOOR NOORD HOLLAND.


Succes met jullie winkel. Wij gaan verhuizen en hebben nu spectaculaire kortingen kom naar de winkel en we komen er altijd uit. Paspoppen en nieuwe garens, maar ook kerst kado tips, zoals tassen en opbergers voor naaimachines en lockmachines, Natuurlijk hebben wij ook de nieuwe . Naast naaimachines treft u in onze winkels ook een zeer uitgebreid . Het grootste naaimachineverkooppunt in Noord en Oost Nederland met alle.


Naaimachine winkel noord holland

Onderhoud en reparatie van alle merken naaimachines. Vakmensen van Noord Holland. Heb je aanverwante nodig zoals knopen, garen, ritsen, kant en want?


We zijn een allround winkel en reparatie . Het juiste adres voor: SERVICE en REPARATIE van uw naaimachine. We zien u graag in de winkel voor . Ook hebben wij modestoffen en . Bij het naaimachinehuis in Bergeijk hebben ze verstand van. Recht voor onze winkel zijn er voldoende parkeerplaatsen waar u gratis kunt parkeren.


Adres van de achterzijde is Nieuwe Noord , tegenover de Scapino winkel. Voor uw naaimachine , borduurmachine of overlockmachine. Bovendien heeft een BERNINA Aktiv Partner ook altijd een winkel waar u terecht kunt voor . Voor reparatie, onderhoud en aankoop van naaimachines en lockmachines. We beschikken over meerdere winkels , de juiste onderdelen en vakkundige monteurs.


Neem een kijkje in ons online assortiment en aarzel niet om bij vragen contact. Winkel -Werkplaats-Borduurstudio voor Particulieren-Bedrijven en Verenigingen Rep. Noord -Limburg en Oost Noord -Brabant voor naaimachines en.


Het gevolg is dat er meer daglicht voor in de winkel is en een open etalage, . Hilversum Hoek van Holland Holten Hoofddorp Hoogerheide Hoogeveen . In de vernieuwde naaimachinezaak in Swalmen kunt u terecht voor alles wat met de naaimachinezaak te maken heeft. We hebben een uitgebreid assortiment naaimachines ,. Bestel hier online of kom naar de winkel voor een uitgebreide demonstratie en uitleg. Branche Winkels in elektrische huishoudelijke apparatuur en. Bij Fournitura kunt u terecht voor nieuwe en tweedehands naaimchines van o. Janome, Bernina, Singer en Brother.


Kom langs in onze winkels in Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts