vrijdag 29 januari 2016

Omgevingsloket telefoonnummer

Omgevingsloket onderaan elke . Hier vindt u ook een overzicht van actuele . Neem contact op met uw eHerkenningsaanbieder om te . U krijgt een boete als u illegaal een boom kapt. Dit geldt voor particulieren en bedrijven.

Als blijkt dat u geen vergunning nodig heeft, dan kunt u . Je dient je aanvraag voor een omgevingsvergunning in bij het omgevingsloket. Je kan hier eveneens je lopende aanvraag opvolgen. Het omgevingsloket werkt. Neem dan contact op met het omgevingsloket.


Dit kan zonder in te loggen met uw DigiD. U kunt via omgevingsloket.

Dan moet u misschien een omgevingsvergunning aanvragen. Dien de aanvraag in via het omgevingsloket. Start de naam met het nummer van de bijlage van het aanvraagformulier of. Vermeld bij de betaling ook het projectreferentienummer van het omgevingsloket.


U vraagt hiervoor een omgevingsvergunning aan. Als bedrijf of instelling kunt u ook een omgevingsvergunning aanvragen via het omgevingsloket. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van eHerkenning. In het omgevingsloket kunt u aangeven voor welke werkzaamheden u de aanvraag. Zo wordt duidelijk of u een vergunning nodig heeft, een melding moet doen, of geen vergunning . Informatie over het aanvragen van een omgevingsvergunning is telefonisch te verkrijgen, via e-mail of op afspraak.


Wanneer u een omgevingsvergunning wilt indienen verloopt dit via het omgevingsloket. De omgevingsvergunning vraagt u aan via het omgevingsloket. Vooroverleg omgevingsaanvraag.


Maandag, woensdag en vrijdag 08. Openingstijden en contactinformatie.

Gaat u verbouwen of slopen? Dan hebt u misschien een omgevingsvergunning nodig. Wilt u zeker weten of er een omgevingsvergunning of melding nodig is? Bij het online maken van de afspraak wordt uw telefoonnummer gevraagd.


Een omgevingsvergunning aanvragen kan via het omgevingsloket van de Vlaamse overheid. Ook de beslissing verloopt digitaal. Voor kleinere werken rond de . Wilt u bouwen, verbouwen of op een andere manier iets aan uw omgeving veranderen? Dan kan het zijn dat u daarvoor een vergunning.


Naast de reguliere diensten die wij als makelaar aanbieden, zijn wij als enige makelaar in het noorden specialist op het gebied van het omgevingsrecht. Klant Contact Centrum via telefoonnummer. Bijvoorbeeld bouwen of slopen?


Dan heeft u misschien een omgevingsvergunning nodig. Problemen met het digitale omgevingsloket ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts