donderdag 21 januari 2016

Bachelor verpleegkunde verkort

Bachelor verpleegkunde verkort

Verpleegkunde verkorte trajecten - Professionele bachelor opleidingen. Wilt u in korte tijd het geaccrediteerde diploma HBO-V behalen? Kies dan voor deze opleiding van NCOI. U kunt mogelijk al in anderhalf jaar uw diploma halen. HBO 5- verpleegkundigen met of zonder.


Bachelor verpleegkunde verkort

Wilt u zich in korte tijd ontwikkelen tot regieverpleegkundige en het geaccrediteerde diploma HBO-V behalen? Bachelor verpleegkunde volgen? Wij bieden de opleiding aan in slechts jaar. Specifiek gericht op verpleegkundigen met een gespecialiseerde . VERPLEEGKUNDE BACHELOR VERPLEEGKUNDE IN VERKORT TRAJECT OF AVONDOPLEIDING.


Mechelen Campus De Vest . Je hebt een vaste dag per . Wil je hbo- verpleegkundige (niveau 6) worden? Een diploma HBOverpleegkunde of het Nederlandse MBO-V op zak? Heb je al een HBO5-diploma verpleegkunde en wil je werken en studeren combineren?


Dan kan je met een verkort traject je bachelordiploma verpleegkunde. De opleiding is speciaal voor MBO . Via een verkort traject kan je nog een tweede diploma van bachelor in de elektromechanica. Deze verkorte HBO V-opleiding volg je met subsidie vanuit de overheid.


Dan is het brugprogramma beslist iets voor jou! Moet je dit eens lezen! Via de hogeschool word je bachelor in de verpleegkunde. Verplicht in fase Eerste semester, B3D529. Vandaag begin je vroeg.


Bachelor verpleegkunde verkort

Je komt aan op je werk, waar je collega zijn nachtdienst erop heeft zitten en hij draagt zijn patiënten over aan jou. Als verpleegkundige op hbo-niveau ben jij de spil in de zorg aan patiënten. Het verkorte traject wordt zowel aangeboden in voltijd als in duaal.


Je kunt verschillende redenen hebben om voor verpleegkunde in deeltijd te kiezen. Op deze pagina vind je de. Overstappen naar een master via een verkorte academische bachelor.


Maar werken als verpleegkundige is veel meer dan zorgen alleen. Kort MBO Doktersassistent. Wil jij als mbo- verpleegkundige je kennis verdiepen en verbreden? De Zorgcirkel organiseert regelmatig verkorte trajecten voor zij-instromers, herintreders en zorgpersoneel dat wil doorstromen. Heb je twee jaar werkervaring, dan kun je werken en leren combineren in de deeltijd.


Aan meer verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling? Alternative header text.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts