woensdag 27 januari 2016

Doos variabele hoogte

De doos met variabele hoogte staat garant voor besparingen op je verpakkingsmateriaal, tijd en ruimte. Hoe deze doos dat allemaal doet, lees . Bestel online kartonnen dozen met variabele vulhoogte, die zich aanpassen aan de hoogte van uw producten. Ideaal voor het verpakken van allerlei goederen.


Doos variabele hoogte

Dozen variabele hoogte zeer stevig omdat de hoeken van de doos niet voor. Kartonnen dozen met variabele vulhoogte bieden oplossing. Dankzij de rilllijnen in deze kartonnen dozen kunt u eenvoudig de hoogte van de doos aanpassen. Doos met variabele vulhoogte , ideaal voor het versturen van een gevarieerde inhoud op Aformaat.


Het variabele vulhoogtesysteem maakt het mogelijk om uw . Een van de pluspunten van een doos met deksel is dat het een variabele hoogte heeft. Vraag offerte aan via de doosconfigurator. Voor online warenhuizen of etailers zijn deze dozen met variabele hoogtes uitermate geschikt . Met vaste uitklapbare bodem en variabele hoogte.


Doos variabele hoogte

Eenvoudig aanpasbare hoogte. Autolockdozen PREMIUM met dubbele bodem. De dozen zijn variabel te gebruiken in de hoogte. Dat is handig, deze doos van bruin karton met variabele hoogte die zich aanpast aan de hoogte van het te verpakken product.


Deze verpakking is ideaal voor . De minimale en maximale hoogte van de doos wordt vermeld. Bekijk alle product informatie hier! Voordelige, extra stevige doos met variabele hoogte.


Tot kilo belastbaar (theoretisch). Blitzbodem dozen variabel in hoogte CP141Super snelle doos. U vouwt de doos precies op de hoogte die u wenst. Met dozen al uw producten versturen. Snel opzetbaar kartonnen doos met variabele vulhoogte.


Met deze kartonnen doos als . Verpakking voor producten van verschillende hoogten. Verpak producten met wisselende hoogte in een kartonnen. De doos is zeer gemakkelijk in gebruik, snel op te zetten en stapelbaar.


Speciaal voor drukkerijen en . Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen. Variabele hoogte door schuiven van bodem en deksel. Beeld je een variabele in als een doos.


In hoogte variabele verzenddoos met automatische bodem en voorgerilde kleppen en scheurstrip, De. Count geeft het aantal frames terug dat . De boekverpakkingen bieden doeltreffende bescherming, met . De geschenkdoos is fijn geribbeld en gegolfd. Dankzij de telescopische deksel kunt u de geschenkdoos in variabele hoogte verstellen.


Doos variabele hoogte

Hier ons assortiment telescopische karton en karton variabele hoogte. Een volledig gamma van aanpasbare doos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts