woensdag 12 augustus 2015

Parking station zee oostende

Parkeren in de buurt van station Oostende ? Spring naar Parkeer aan het Station van Oostende - Als je dichtbij het Station van Oostende moet zijn en. NMBS-baas Sophie Dutordoir heeft gisteren de parkeertoren aan het station van Oostende geopend. Je kan je gratis parkeren op de randparking Maria Hendrikapark (aan de Iependreef).


Je bent dan op ongeveer minuten wandelen van de Kusttram halte Oostende Duin en Zee. Binnen het concept is ook een ruime parkeergebouw .

Parking station zee oostende

Parking Station - Zee maakt deel uit van . Zee , stran casino en alle winkelcentra binnen een straal van 100m. Bus en tramhalte vlakbij. De parking Station - Zee maakt deel . Er zijn verschillende betalende en gratis parkings in Oostende. We raden iedereen aan om tijdig te vertrekken om parkingstress te. Je gaat met de trein naar het werk of naar school.


Als je niet vlakbij een station woont, kom je misschien wel met de auto, moto, bromfiets of fiets tot aan het . NMBS- parking Station - Zee , vlak aan het station.

Om de (parkeer)drukte van de eindejaarsperiode in Oostende op te vangen, wordt de strandparking achter het station opnieuw geopend. Soprema: Een nieuwe functionele parking Station - Zee in Oostende. Reizigers genieten dankzij SOPREMA van een veilige, . B- parking Oostende Station Zee.


De busrit van Station Oostende naar Oostende Brugge Airport duurt 15. Met de trein of met de kusttram tot in Oostende Terminus. ZEE bevindt zich op minder dan kilometer wandelafstand van het station. U kunt uw wagen gratis parkeren op een randparkeerterrein en dan een gratis fiets gebruiken of de bus . Met onze nieuwe mobiele geoptimaliseerde website en onze Park Indigo app kunt u gemakkelijk en eenvoudig online boeken.


We verwachten jullie op september uiterst om 13uin het station van Oostende. Gesproken talen Betaalmogelijkheden Beschikbaarheid en prijzen . Oostende Komend weekend gaat de Strandparking achter het station weer open. Winter in het Park - Oostende praktische informatie: bereikbaarhei openingsuren,.


Parking station zee oostende

Zeeparking net naast het Leopoldpark. Door het open ontwerp voelt de reiziger als het ware de zee. Park and ride is wel een goed concept aan kleinere stations die een . Gratis parkeren kan achter het station of aan het Koninginnehof en de maritieme.


Het vernieuwde stationsgebouw heeft een ruime parking , een nieuw. Station aan zee in een eigentijds multimodaal verkeersknooppunt.

Op wandelafstand van de winkelstraten kun je gratis parkeren op de randparking aan het Maria Hendrikapark. Alle informatie over parkeren in Oostende. Tijdens alle weekends . Overzicht van parkeerterreinen in Oostende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts