woensdag 26 augustus 2015

Aykasa krat sale

Gebruik je het kratje even niet? AyKasa opbergkrat Baby Pink small. AY-KASA opbergkratten in alle kleuren voorradig. Voor 15:- morgen in. Verkrijgbaar in mini, midi en maxi formaat.


Met deze stapelbare kratjes in huis wordt opruimen een feestje. De Folding Crates zijn . De opvouwbare kratjes van Ay kasa zijn niet alleen super praktisch maar ook. Leuk een olifantenkop in de sale kunnen scoren, wilde ik. Deze stapelbare kartjes zorgen voor een opgeruimd huis en zien er super . Vorige Artikel van Volgende. Dit leuke kratje in de kleur . De stapelbare folding crates zijn er in verschillende maten en in een heleboel hippe kleurtjes.


De plooiboxen zijn bovendien een mooie accessoire op de baby-en . Niet alleen zijn deze kratjes van Eef lillemor handig maar vooral tof om te zien. Je kan het kratje leuk op je bureau zetten om je papieren in te bewaren of in het . De speelkleden van Play en Go zijn nog de hele maand juli afgeprijsd. Stijlvolle opvouwbare en stapelbare kratjes in prachtige pastelkleurtjes.


En wij hebben onze sale verhoogd! Aykasa Folding Crate - Mini Warm Taupe. Wij stapelen nu de kleding en zwemkleding voor je, bij item voor . Ay-kasa kratje klein - Warm taupe.


Deze opbergkrat is niet alleen een eyecatcher voor de kinderkamer maar is ook leuk op je bureau, in de. Producten getagd met Krat. De kratten zijn gemaakt van 1 gerycled materiaal en eenvoudig te vouwen en . Brands: La Cerise sur le gâteau.


Aykasa krat sale

Ay-Kasa Vouwkrat Warm Taupe - Midi. Opgeruimd staat netjes kan je echt wel letterlijk nemen dankzij de populaire AY- kasa opbergkratjes. Ze komen in formaten en zijn allemaal supermakkelijk op . Ze zijn naast praktisch ook nog eens een echte.


Logisch want ze zijn niet alleen erg leuk, maar ook nog eens super . AYKASA Folding Crates sizes available1 eco friendly: made out of recycled plastic. Het bedrijf is onderdeel van de Turkse Ayyildiz Group . Met liefde voor kinderen en het milieu. In het midi kratje kun je liter opbergen en deze kost €195. Krat Banana, stapelbaar, klein. De aykasa kratten zijn niet alleen handig voor het opruimen van speelgoed.


Aykasa krat sale

Het is tijd voor SALE , dat betekent korting op de voorjaarscollectie! Dan vouw je deze gewoon op. Als je jouw designer kratje opbergt, ligt deze niet meer in de weg.


Dit toffe kratje is een mooie accessoire op de baby-en kinderkamer maar staat ook goed in de . Als je het kratje niet gebruikt bespaar je ook nog eens ruimte door de kratjes in te vouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts